O maşină de poliţie a luat foc în mers, în Oradea. Autospeciala abia ieșise din service

O maşină de poliţie a luat foc în mers, în Oradea. Autospeciala abia ieșise din service
Foto: Ebihoreanul/ INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Vivi Iulian
Publicat: 31/10/2022, 22:57
Actualizat: 31/10/2022, 23:15

O mașină de poliție a luat foc în mers, pe Șoseaua de Centură a municipiului Oradea, deși tocmai fusese scoasă din service. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 16.00, în zona cimitirului Rulikowski, potrivit presei locale. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

„În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un eveniment, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o autospecială de poliție, care a luat foc în timpul mersului. Din primele investigații, autospeciala de poliție aparține Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea și, în cursul acestei zile, fusese scoasă din service. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat anunţat comisar-şef Alina Fărcuţa, citată de Digi 24.

Din primele informaţii, se pare că flăcările au pornit de la motor. Incendiul a fost stins de poliţişti, care au fost ajutaţi și de martori.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase