O razie a poliţiştilor în Bucureşti a surprins zeci de şoferi băuţi sau drogaţi

O razie a poliţiştilor în Bucureşti a surprins zeci de şoferi băuţi sau drogaţi
Publicat: 15/08/2021, 10:43

Raziile efectuate de poliţişti în weekenduri arată iresponsabilitatea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

Astfel, sâmbătă seară, zeci de şoferi au fost prinși conducând neregulamentar. Sectorul 5 și 6 al Capitalei au fost principalele zone în care șoferii au fost au fost prinşi în offside la volan, potrivit observatornews.

Doi bărbaţi au fost depistaţi în Sectorul 5 al Capitalei, după ce au consumat cocktailuri de droguri, iar un alt conducător auto, în Sectorul 6, de dată această, a primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis, după ce s-a deplasat pe şosea cu 107 kilometri pe oră.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, întrucât se pun în pericol atât pe ei, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Timpul de reacţie, capacitatea de concentrare, reflexele le sunt afectate.