O sportivă în vârstă de 19 ani a fost atacată cu motocoasă în Bușteni. Tânăra, la un pas să își piardă braţul drept

O sportivă în vârstă de 19 ani a fost atacată cu motocoasă în Bușteni. Tânăra, la un pas să își piardă braţul drept
Publicat: 21/07/2021, 20:06
Actualizat: 22/07/2021, 12:13

O tânără de 19 ani a fost rănită cu o motocoasă, în staţiunea Buşteni, de către un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, luni seară. Tânăra a fost la un pas să îşi piardă braţul drept. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la un loc pe o bancă.

Sportivii  erau în cantonament la Bușteni și, luni seară, în ultima zi a stagiului de pregătire, au ieșit la plimbare. În grup erau peste 15 sportivi și sportive, mulți fiind minori.

În timp ce se odihneau pe una dintre bănci, trei localnici s-au apropiat de grupul sportivilor, toţi în stare de ebrietate şi cu sticle de bere în mâini.

Una dintre sportive, Bianca, a reacţionat imediat şi le-a spus celor trei indivizi să păstreze distanţa, deoarece sunt beţi.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova a transmis că incidentul a fost sesizat la 112 de o femeie, care a anunţat că, în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

,,În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin. Bărbatul, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi pornit o motocoasă şi ar fi îndreptat-o către tânără, provocându-i mai multe răni la nivelul braţului drept”, arată IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

Unul dintre bărbați a pus mâna pe o motocoasă și i-a atacat pe sportivi.

Pugilista de 19 ani s-a luptat cu agresorul timp de câteva minute şi a fost rănită la mâna dreaptă de lamele utilajului aflat în funcţiune.

Una dintre colegele fetei a încercat să o apere, însă, a suferit un atac de panică şi a leşinat

,,Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate”, a povestit Bianca, tânăra care l-a înfruntat pe agresor.

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internată.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, a fost depistat de către patrula de siguranţă publică în apropierea locului incidentului.

,,Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrula de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, a mai transmis IPJ Prahova.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice.