O stradă din localitatea ilfoveană Chiajna s-a surpat din cauza ploii și a unor lucrări neterminate. Mai multe mașini au rămas blocate într-un șanț (VIDEO)

O stradă din localitatea ilfoveană Chiajna s-a surpat din cauza ploii și a unor lucrări neterminate. Mai multe mașini au rămas blocate într-un șanț (VIDEO)
FOTO - captură video: Digi 24
Publicat: 20/05/2021, 16:00
Actualizat: 20/05/2021, 16:05

Mai multe autovehicule, inclusiv un TIR, au rămas blocate într-un șanț din localitatea ilfoveană Chiajna, joi dimineață, din cauza ploii torențiale și a lucrărilor de canalizare din zonă. Acestea nu ar fi fost semnalizate corespunzător, potrivit martorilor, citați de Digi 24.

În jurul orei 09.00, echipele de intervenție au intervenit la fața locului cu trei excavatoare, pentru a debloca un TIR încărcat cu fier beton, care a rămas blocat.

Șoferul a povestit că a oprit TIR-ul pe partea dreaptă, pentru a acorda prioritate unui alt autoturism, dar a rămas blocat în drumul s-a surpat cu totul.

Strada s-ar fi surpat în cursul nopții, din cauza ploii torențiale, dar și a lucrărilor făcute acum patru luni, strada nu a mai fost acoperită cu beton, ci cu pietriș și nisip.

Din cauza apei acumulate, suprafața s-a tasat și s-a surpat, iar șanțul creat a fost acoperit cu apă, iar șoferii care au trecut pe acolo nu aveau cum să vadă „capcana” din trafic.

Poliția Locală a închis drumul și agenții i-au sfătuit pe pe șoferi să ocolească zona.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase