O tânără din Suceava a plătit 400 de lei pentru a închiria un apartament din Vama Veche, dar a rămas și fără bani, și fără cazare

O tânără din Suceava a plătit 400 de lei pentru a închiria un apartament din Vama Veche, dar a rămas și fără bani, și fără cazare
Vama Veche/ Caracter ilustrativ
Publicat: 04/08/2022, 20:10

Suceveanca a plătit pe 20 iulie, prin intermediul unei aplicații on-line, un avans de 400 de lei pentru a închiria un apartament în Vama Veche. Ulterior, încercând să contacteze așa-zisul proprietar și în momentul în care a verificat datele furnizate în anunț, a realizat faptul că a fost înșelată.

Prețul era de 275 de lei pe noapte. În anunțul găsit, se dădea și un număr de telefon pe care tânăra l-a apelat cu încredere. Persoana aflată la celălalt capăt i-a spus că trebuie să achite avansul pentru a avea rezervare.

A trimis prin transfer bancar, prin aplicație electronică suma de 400 lei într-un cont indicat. Ulterior, încercând să contacteze așa-zisul proprietar și în momentul în care a verificat datele furnizate în anunț, a realizat faptul că a fost înșelată, scrie suceavanews.ro. Marți a anunțat și polițiștii, care au întocmit dosar penal.

„În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înșelăciune”, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă judecătoria Suceava”, informează IPJ Suceava.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase