VIDEO | Oana Mizil, cerere de renunțare la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie. Avocat: ”Polițiștii au făcut exces de zel”

Publicat: 28/07/2021, 13:27

Între Oana Mizil și Marian Vanghelie a izbucnit un scandal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind emis și un ordin de protecție pentru cinci zile împotriva fostului primar al Sectorul 5.

Joi, Oana Mizil și Marian Vanghelie ar fi trebuit să se prezinte la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru a fi audiați, numai că amândoi au fost reprezentați de avocat. Avocata Oanei Mizil a declarat că a fost depusă o cerere de renunțarea la ordinul de protecție, iar instanța aluat act de renunțare, urmând a comunica hotărârea.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au dreptul să se vadă, în astfel de condiții, și chiar să își petreacă vacanța împreună, fiindcă – așa cum a declarat avocata Oanei, ”la acest moment lucrurile s-au liniștit”.

”A fost depusă o cerere pentru renunțarea la cererea de emitere a ordinului de protecție și instanța a luat act de această renunțare. În acest moment au dreptul să se vadă (n.red. – Oana Mizil și Marian Vanghelie), să-și petreacă vacanța împreună, până la urmă este vorba despre o familie, a fost o simplă neînțelegere care apare în relațiile de cuplu, un pic mai tensionată, și la acest moment lucrurile s-au liniștit”, a spus avocata Oanei Mizil.

Dânsa nu a dorit niciodată un ordin de restricție

Întrebată ce a determinat-o pe Oana Mizil să își retragă cererea de emitere a unui ordin de restricție, avocata a declarat că a fost vorba doar despre o discuție ”un pic mai tensionată”, iar organele de poliție au dat dovadă de ”exces de zel”.

Potrivit celor spuse de avocata sa, Oana Mizil nici nu și-a dorit emiterea unui ordin de protecție.

”Dânsa nu a dorit niciodată un ordin de restricție, acesta este un lucru foarte important, pentru că am auzit că s-au vehiculat foarte multe lucruri în presă, în legătură cu acest aspect. Între cei doi a existat o discuție un pic mai tensionată, dânsa a făcut un puseu de tensiune, a fost dusă la spital, cei de la spital au întrebat – potrivit procedurii – ce s-a întâmplat. Dânsa a declarat celor de la spital că a avut loc o ceartă, ca să îi spunem așa, și – potrivit protocolului – cei de la spital au înțeles să sune la organele de poliție, iar organele de poliție, cu toate că doamna Mizil nu a dorit să se emită un ordin de protecție, au făcut, să spunem așa, un excel de zel și s-a ajuns în această situație”, a precizat avocata.

Oana Mizil: ”Rămân partenera lui Marian Vanghelie şi mă chinui să mai fac un copil”

Oana Mizil a declarat că Marian Vanghelie a devenit, în timpul incidentului, mai nervos decât de obicei, motivul fiind o discuție în contradictoriu despre momentul plecării în vacanță.

”O ceartă un pic mai puternică”, a spus Oana, aceasta insistând în a transmite că îl susține pe Marian Vanghelie și dorește să rămână, din nou, însărcinată.

”A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil la România TV.

Potrivit avocatei, Oana Niculescu-Mizil nu a fost lovită cu pumnii și picioarele

Informațiile vehiculate în spațiul public, potrivit cărora Oana Mizil ar fi fost lovită cu pumnii și picioarele de către Marian Vanghelie, nu sunt reale, mai susține avocata Oanei. Nu ar fi fost vorba nici măcar de îmbrânceli, ci doar o ceartă.

La momentul actual, Oana Mizil și Marian Vanghelie au depășit momentele tensionate, s-au împăcat, iar starea de sănătatea a clientei sale este bună, a mai transmis avocata.

”Nu s-a pus problema de așa ceva (n.red. – ca Oana Mizil să fie lovită cu pumnii de Marian Vanghelie), de existența unei violențe fizice. Nici nu a îmbrâncit-o. Din ce cunosc eu de la doamna Mizil, știu că a avut loc o ceartă între ei, dar mai multe nu cunosc”. Avocata Oanei Mizil a mai spus că nu știe când cei doi voi pleca la mare, dar acum ”toate lucrurile sunt bune, s-au împăcat”, iar starea de sănătatea a Oanei este foarte bună și ”s-au liniștit toate lucrurile”. 

În ceea ce privește soluția instanței, hotărârea ar trebui comunicată chiar în cursul zilei de joi. ”Ar trebui ca astăzi să avem și soluția (n.red. – din partea instanței). Va apărea pe portal, cum e firesc, și ulterior se va redacta și hotărârea și va fi comunicată”, a mai precizat avocata Oanei Mizil.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
România în Scenariul Roșu! Ce restricții au intrat în vigoare de astăzi
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
10 semne că ai probleme cu circulația sângelui
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Sfatul unui medic: Cafeaua nu trebuie consumată prima dată dimineaţa. Care este motivul
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum e să te îmbolnăvești de COVID în țara în care virusul nu există oficial....
România în Scenariul Roșu! Ce restricții au intrat în vigoare de astăzi
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Un președinte vrea să schimbe harta Europei! Cum și-a amenințat vecinii: 'Teritoriile acelea sunt ale...
Țara unde trăiesc cei mai înalți oameni din lume. De ce ar putea să scadă...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului. Doliu în lumea muzicii ușoare românești: A MURIT
Se pregătesc de război chiar acum! Europa se cutremură. E cea mai puternică armă
E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...