Orlando Teodorovici vrea să-i cumpere un bilet doar ”dus” lui Florin Cîțu: ”Ia-ți bunăstarea și du-te! România întreagă îți va fi recunoscătoare”

Orlando Teodorovici vrea să-i cumpere un bilet doar ”dus” lui Florin Cîțu: ”Ia-ți bunăstarea și du-te! România întreagă îți va fi recunoscătoare”
Orlando Teodorovici vrea să-i cumpere un bilet doar ”dus” lui Florin Cîțu
Publicat: 05/07/2021, 12:46

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici este decis să îi cumpere un bilet doar ”dus” premierului Florin Cîțu, considerând că plecarea acestuia de la cârma guvernului ar fi cea mai bună soluție dintre toate.

Prim-ministrul României – etichetat drept ”fantastik” și ”fantastikîțu” de Teodorovici – a declarat că țara se află pe un trend ascendent, din punct de vedere economic, însă adversarii săi politici sunt de o cu totul altă părere, iar acuzațiile nu contenesc.

”Da, mă, ești „fantastik”. Doar du-te! Dacă îți spunem toți, în cor, că ești „fantastik” și că suntem fericiți, că viața noastră este cea mai bună de la revoluție până în prezent, că suntem mai deștepți, mai sănătoși, mai harnici și mai bogați…, ne promiți, mă, „fantastiKÎȚULE”, că ne lași și pleci? Oriunde. Îți plătim noi biletul de avion, pentru orice destinație, doar dus”, scrie Orlando Teodorovici pe pagina sa de socializare.

”Du-te! Și ia cu tine toate lucrurile „fantastike” pe care le-ai făcut pentru noi, cetățenii români: datoria, risipa, furtul, falimentul, sărăcia și suferința! Românii nu vor regreta nimic din ceea ce ai promis: nici bunăstarea, nici predictictibilitatea, nici transparența, nici investițiile și nici reformele „fantastike””

Eugen Orlando Teodorovici

Teodorovici: ”Du-te! Și ia cu tine toată prostia, impostura, incompetența și trădarea concentrate în „guvernul meu”!”

Fostul ministru al fondurilor europene și al finanțelor publice este de părere că eventuala plecare a lui Florin Cîțu nu va fi regretată de nimeni, iar românii nu i-ar cere acestuia, niciodată, să se întoarcă.

”Prostia, impostura, incompetența și trădarea”, mai scrie Eugen Orlando Teodorovici, toate acestea fiind ”concentrate” în ”guvernul meu”, cu referire la sintagma folosită de președintele Klaus Iohannis. ”Guvernarea liberală cu influențe progresisto-USR-PLUS-iste” nu și-a respectat promisiunile făcute înainte de a prelua guvernarea, iar Palatul Victoria este un loc unde ”cozile de topor” au puterea de decizie.

”Du-te! Și românii nu-ți vor cere să te întorci vreodată, așa cum niciodată nu te-au ales prim-ministru, pentru că nu se vor mai simți amenințați de „viziunea, competența, siguranța, justiția, creșterea economică și dezvoltarea” promise de guvernarea liberală cu influențe progresisto-USR-PLUS-iste. Du-te! Și ia cu tine toată prostia, impostura, incompetența și trădarea concentrate în „guvernul meu”! Poate așa te vor urma șeful tău, Iohannis, alături de toate „cozile de topor” aciuate la umbra Palatului Victoria. Poate doar așa vom afla, în sfârșit, răspunsul la întrebarea: ”cât valorează toate promisiunile de ieri ale oamenilor „noi” din politică”, încheie Eugen Orlando Teodorovici.

”Ia-ți ”bunăstarea” și du-te. Fii convins că România întreagă îți va fi recunoscătoare”

Eugen Orlando Teodorovici

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase