Paris: Două persoane au murit după ce poliția a deschis focul asupra unei mașini

Paris: Două persoane au murit după ce poliția a deschis focul asupra unei mașini
Paris: Două persoane au murit după ce poliția a deschis focul asupra unei mașini / Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 25/04/2022, 08:48

Poliția din Paris a deschis focul asupra unui vehicul care a încercat să lovească autospeciala în apropiere de centrul capitalei Franței. Două persoane au murit, iar una e rănită, potrivit presei locale.

Incidentul violent a avut loc în apropierea Pont Neuf, în centrul capitalei franceze, duminică seara, scrie Sky News, citat de Mediafax.

Se crede că șoferul mașinii și un pasager care stătea pe scaunul din față sunt cele două persoane care au murit.

O femeie care se afla pe bancheta din spate a fost transportată la spital. Se pare să gloanțele i-au atins brațul, potrivit rapoartelor polițienești.

Un martor a declarat pentru cotidianul francez Le Figaro: „O mașină a fost parcată în direcția greșită de-a lungul pieței Vert-Galant de pe Pont Neuf, poliția s-a apropiat pentru a controla indivizii din vehicul, îndreptând arme spre ei. Șoferul a plecat în trombă spre poliție cu toată viteza. Poliția a tras imediat”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase