Patron snopit în bătaie de cei mai periculoși interlopi din Teleorman. Agresorii sunt rude ale clanului Pian! (VIDEO)

Publicat: 12/01/2021, 15:26
Actualizat: 12/01/2021, 20:02

Un bărbat snopit în bătaie de un clan extrem de periculos care terorizează un oraș întreg din Teleorman, a primit zero zile de îngrijiri medicale după ce a mers la Serviciul de Medicină Legală. Victima a depus plângere la Poliție iar la dosar au fost depuse inclusiv imagini pe care dovedesc metodele brutale la care apelează membrii clanului pentru a se impune pe străzile orașului. Interlopii sunt înrudiți inclusiv cu temutul clan Pian, de la București dar și cu celebrul interpret de manele, Florin Salam.

Membrii clanului Buse sunt cunoscuți în municipul Roșiori de Vede în special pentru fapte de cămătărie, dar și pentru infracțiuni cu violență, în special reglări de conturi în timpul cărora nu ezită să folosească săbii, cuțite și bâte.

Înrudiți cu membrii clanului Pian

Înrudiți inclusiv cu temutul clan Pian, din Capitală, aceștia sunt percepuți de locuitorii din Roșiori drept oameni influenți și cu bani, în contextul în care locuiesc în adevărate palate și conduc mașini de lux. În plus, unul dintre membrii clanului ar fi un fin al interpretului de muzică lăutărească Florin Salam.

Înainte de Crăciun, mai exact la data de 23 decembrie, clanul Buse avea să iasă din nou în evidentă după un scandal provocat într-o frizerie din oraș.

Proprietarul locației, Alin Eremia, a povestit, pentru GÂNDUL.RO, că doi dintre membrii grupării se programaseră la tuns, însă nu au venit la ora stabilită, ci aproape de ora închiderii.

După ce li s-a explicat că au ajuns prea târziu, aceștia au devenit agresivi și au început să-i lovească pe reprezentanții localului.

Victima a spart, cu capul, geamul frizeriei

Așa cum reuese și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, a avut loc un schimb de lovituri, după care cei doi clienți au plecat.

După Crăciun, la data de 29 decembrie, unul dintre cei doi agresori, a revenit la frizerie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru că patronul l-a anunțat că nu mai are ce să caute acolo și l-a invitat să plece, acesta l-a sunat pe tatăl său care a venit în grabă la fața locului.

Alin Eremia se afla în fața frizeriei când tatăl băiatului l-a atacat dintr-o dată și l-a lovit cu putere. Acesta s-a prăbușit ca fulgerat, iar în cădere a spart cu capul un geam. A urmat apoi o adevărată avalanșă de amenințări, iar un al bărbat, văr cu tatăl agresiv, l-a lovit cu palma. În același timp, băiatul care își sunase rudele și generase conflictul, a scos, la rândul său, un cuțit. Până la urmă, însă, acesta a renunțat, totuși, să-l folosească.

„Lucrurile nu pot rămâne așa!”

Bărbatul spune că a mers la SML Teleorman, pentru o expertiză medico-legală, iar, în mod straniu, la fosrte surt timp, la ușa instituției au ajuns și agresorii săi. „Nu știu cum au ajuns acolo așa de repede, dar cred că au fost anunțați de angajații de acolo. Nu am altă explicație logică”, a declarat, pentru GÂNDUL.RO, Alin Eremia.

Acesta a explicat că a mers și la Poliția Municipiului Roșiori de Vede, unde a făcut plângere și a depus la dosar imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii care l-au audiat așteptau să depună și rezultatul expertizei medico-legale, pentru a putea face încadrarea faptei. Bărbatul bătut a primit rezultatul marți dimineață, când a constatat cu uimire că medicii legiști au stabilit că acesta nu necesită absolul nicio zi de îngrijiri medicale.

„După lovitură mi s-a umflat fața, iar maxilarul și gâtul m-au durut câteva zile la rând. În cadere, am spart și un geam cu capul. Nu înțeleg cum au ajuns medicii la această concluzie, dar nu acesta poate fi rezultatul corect, iar lucrurile nu pot rămâne așa”, a mai spus Eremia.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația