Patru răniți în Dolj după ce un articol pirotehnic a explodat în timpul unei petreceri | VIDEO

Patru persoane au ajuns în noaptea de joi spre vineri la spital după ce au participat la o petrecere privată la o pensiune din localitatea Perișor, județul Dolj.

Oamenii au fost răniți de un articol pirotehnic, manevrat de o persoană autorizată.

Incidentul a avut loc noaptea trecută la o pensiune din localitatea Perișor din județul Dolj. Oamenii participau la un eveniment privat, iar înainte de încheierea petrecerii, a fost organizat un moment cu artificii, organizat de o persoană autorizată în acest sens. Unul dintre articolele pirotehnice ar fi fost defect și și-ar fi schimbat traiectoria, intrând în mulțimea de oameni care asista la focul de artificii.

Un bărbat a fost lovit în abdomen de articolul pirotehnic

Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre incident.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perișor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane, în urma folosirii de catre un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat, a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, care participa la evenimentul respectiv”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, alte trei persoane s-au deplasat la spital, însă nu au ramas internate. Bărbatul care a manevrat articolele piroehnice a declarat că nu a făcut nicio manevră greșită și că cel mai probabil articolul folosit avea un defect de fabricație.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor continua audierile pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s a produs evenimentul.