VIDEO | Pedofil în vârstă de 52 de ani, reținut de polițiștii din Dolj. Bărbatul este acuzat că a violat-o chiar pe fetița de 9 ani a iubitei sale

Publicat: 04/08/2022, 17:52
Actualizat: 04/08/2022, 17:53

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna doljeană Breasta, a fost reținut de polițiștii din Dolj, miercuri, sub acuzaţia de viol asupra unei minore. El ar fi  abuzat sexual chiar de fiica iubitei sale, o fetiță în vârstă de 9 ani. Acum, copila și cei 4 frați ai ei au ajuns într-un centru de plasament.

Oamenii legii au fost sesizaţi, la 112, chiar de mama lor – o femeie de 33 de ani. În urma cercetărilor, s-a aflat că în seara zilei de 23 iulie bărbatul a profitat de absenţa iubitei sale și a constrâns-o fizic şi psihic la un raport sexual pe fiica acesteia, în vârstă de 9 ani.

Joi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost informaţi reprezentanţii Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului (DGASPC) Dolj, copila și cu alţi patru minori fiind instituţionalizaţi joi.

FOTO & VIDEO – IPJ Dolj

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult