Petrecere deocheată cu 52 de persoane, lângă un spital COVID-19! Poliția belgiană a dat amenzi usturătoare

Petrecere deocheată cu 52 de persoane, lângă un spital COVID-19! Poliția belgiană a dat amenzi usturătoare
Petrecere deocheată cu 52 de persoane, lângă un spital COVID-19! Poliția belgiană a dat amenzi usturătoare / Foto: Pexels.com
Publicat: 15/12/2020, 07:59

Orgie sexuală cu 52 de persoane în Belgia, în apropierea unui spital COVID-19! Poliția belgiană a intervenit de urgență, la doar două săptămâni după ce a acționat la o altă petrecere sexuală gay, în Bruxelles, la care a participat inclusiv un europarlamentar maghiar, alături de alți 25 de bărbați.

O franțuzoaică a ales să-și aniverseze cele 28 de primăveri printr-o orgie sexuală și a închiriat o casă de vacanță, vizavi de un spital COVID, scrie inews.co.uk.

Duminică, poliția a descins la proprietatea din Saint-Mard, în sud-estul Belgiei, la trei kilometri de granița cu Franța. Toți cei implicați în petrecerea sexuală, inclusiv prostituatele, proveneau din orașele franceze apropiate Thionville și Metz. Potrivit poliției, persoanele respective erau fie dezbrăcate, fie îmbrăcate foarte sumar, în momentul descinderii.

Fiecare participant la orgie a fost amendat cu 250 de euro, deoarece a încălcat normele sanitare anti-COVID, care prevăd adunări de maximum patru persoane în locurile închise.

Coincidență sau nu, 250 de euro a costat și biletul de intrare la orgia tinerei de 28 de ani.

„Este inacceptabil!”

Francois Culot, primarul localității Virton, s-a declarat indignat de orgia respectivă, care a avut loc la doi pași de spitalul COVID Edmond-Jacques: „Unii oameni nu respectă niic. Să organizezi o petrecere ilegală în mijlocul nopții, chiar în fața unui spital unde sunt tratați pacienții cu Covid? Este inaccpetabil!”.

În noiembrie, poliția belgiană a descins la nu mai puțin de trei petreceri cu tentă sexuală.

În urmă cu două săptămâni, un europarlamentar maghiar anti-LGBT, Jozsef Szajer, a fost prins în timp ce se cățăra dezbrăcat pe o conductă, după ce poliția a descins la o orgie gay din Bruxelles, la care participau 25 de bărbați.

Săptămâna trecută, poliția a mai descins la o petrecere cu zece persoane în orașul Paal, Limburg, la circa 30 km de granița cu Olanda.

Belgia are o reputație pentru orgiile sexuale, mai ales în rândul swingerilor francezi, care le numesc „partouzes”.

Potrivit unor informații din 2014, însuși Dominique Strauss-Kahn, fostul șef al FMI și candidat la președinția Franței, participa deseori la petrecerile sexuale din Belgia.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult