Piedone, mesaj HALUCINANT pentru părinții tinerilor morți în Colectiv: „Dacă ei consideră că eu le-am ucis copiii, așa să-i ajute Dumnezeu. Nu se face plată pe Pământ”

Publicat: 12/05/2022, 15:14
Actualizat: 12/05/2022, 15:41

Cristian Popescu Piedone a făcut, joi, primele declarații după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Acesta a avut un mesaj șocant pentru părinții care și-au pierdut copiii în Colectiv.

„Nu vreau să jignesc familiile. Copiii mei dacă erau acolo, tot nevinovat m-aș fi declarat, și aveam copiii morți. Dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu. Așa să-i ajute Dumnezeu. Nu se face plată pe Pământ”, au fost primele declarații ale lui Piedone după ce și-a aflat sentința de 4 ani în dosarul Colectiv.

„Voi transmite mesaje telepatic către avocatul meu”

Edilul sectorului 5 al Capitalei a mai precizat că va transmite „telepatic” mesaje către avocat, pentru ca acesta din urmă să le publice.

„Mă voi întoarce. Nu voi conteni să lupt, chiar și din interior (…) Dacă Piedone a făcut 27 de ani de administrație locală, Piedone nu va înceta să vorbească (…) Avocatul poate să vină să-i transmit gândurile mele. Sau pot să-i transmit telepatic, am această putere, am văzut că sunt și condamnări telepatice în România.Voi transmite telepatic gândurile mele (…)

Mai bine slugă în altă țară, decât în genunchi în țara mea. Mi-am făcut băgăjelul, mă duc și mă predau”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone, joi, în fața casei sale, înainte să plece spre penitenciar.

Curtea de Apel București a pronunțat, joi, verdictul final în dosarul „Colectiv”. Primarul Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar patronii clubului au primit între 6 și 11 ani și 8 luni de închisoare.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult