PMP: „România a fost trasă pe dreapta. A ajuns la mâna unor incompetenți și mari dușmani ai nației. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate”

PMP: „România a fost trasă pe dreapta. A ajuns la mâna unor incompetenți și mari dușmani ai nației. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate”
Publicat: 07/09/2021, 14:23
Actualizat: 07/09/2021, 15:07

Partidul Mișcarea Populată transmite că, în contextul actualei crize politice, în care „coaliția guvernamentală s-a spart în bucăți și, în cârdășie cu partidele din opoziție”, iar populația este nevoită să aștepte finalizarea jocului, în care învingătorul ia totul. 

În același context, „explozia prețurilor la energie vulnerabilizează, accentuat populația nevoiașă, și nu numai. Inflația crește până la cer, iar produsele se scumpesc, în disprețul speculatorilor, îmbogățiți peste noapte.

„Guvernarea a devenit interimară. România a fost pusă pe stand by. Politicienii au spus ”piua” românilor până își aranjează ei ”apele”. Au agățat ghetele administrării țării în cui și au plecat la joacă, în Parlament. Singura regulă de la acest game: nicio regulă. Toți își dau la goale, unii, altora. Cine-i gata, îl iau cu lopata! Lozinca este: nu luăm prizonieri. Învingătorul ia totul. Oprește România, cobor la prima!
PMP constată că totul se năruie în jurul acestei clase politice iresponsabile. Degeaba urlă medicii că ne așteaptă iar valuri de îmbolnăviri cu virusul covid. Bolnavii au început, din nou, să moară, pe capete. Sălile din spital s-au umplut, iar, de pacienți cu coronavirus. România, mult sub media vaccinărilor pe UE, este expusă valului patru al pandemiei. În același timp, explozia prețurilor la energie vulnerabilizează, accentuat populația nevoiașă, și nu numai. Inflația crește până la cer, iar produsele se scumpesc, în disprețul speculatorilor, îmbogățiți peste noapte.
Ce așteptări mai putem avea de la această coaliție guvernamentală, care s-a spart în bucăți și, în cârdășie cu partidele din opoziție, care, cum, se descurcă, încearcă să tragă folosească de partid?”

„România a ajuns la mâna unor incompetenți și mari dușmani ai nației”

„Avem nevoie de o resurcitare masivă a clasei politice pentru a nu ne scufunda de tot. Acum corabia este în derivă, dar mai avem o șansă. Poate ultima. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate”, a transmis PMP pe Facebook.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase