Poliția a „împărțit” zeci de amenzi la un priveghi din Ilfov!

Poliția a „împărțit” zeci de amenzi la un priveghi din Ilfov!
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 07/01/2021, 17:09

Polițiștii din Ilfov au aplicat 43 de amenzi participanților la un priveghi, organizat, miercuri seară, în localitatea Ciorogârla  din județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au aplicat pâna în acest moment în acest caz 43 de amenzi în valoare totală de 27.500 de lei. Polițiștii din Bragadiru au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că în localitatea Ciorogârla, într-un imobil se ascultă muzică la volum ridicat.

La priveghi se asculta muzică

Polițiștii au constatat faptul că într-un imobil, mai multe persoane participau la un priveghi, ascultând totodată muzică dată tare.

Cu ocazia intervenției, polițiștii au întrerupt organizarea evenimentului!

Protest de amploare al polițiștilor. Amenință că nu mai dau amenzi și că nu mai merg la misiuni

Agenții de poliție amenință că nu vor mai aplica sancțiuni, că nu vor mai efectua ore suplimentare și că, dacă situația nu se va schimba, vor refuza să meargă în misiuni. Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a explicat cum s-a ajuns la această formă de protest.

Potrivit lui Cosmin Andreica, oamenii legii s-au săturat de promisiuni, iar faptul că nu au beneficiat de măsuri compensatorii i-a determinat să pună piciorul în prag.

Mai exact, de la 11 ianuarie, polițiștii sunt gata să devină mai înțelegători cu cei care nu respectă regulile.

În 31 decembrie a fost un protest și protestele vor continua. Colegii noștri nu mai sunt dispuși să accepte bătaia de joc la care au fost supuși. De luni, 11 ianuarie, vom apela la foarte multe avertismente, vom fi foarte înțelegători cu cei care încalcă legea”, a anunțat Cosmin Andreica, potrivit Realitatea Plus.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase