Poliția neagă că a primit vreo plângere în scandalul plicului cu bani care ar fi ajuns la un funcționar al primăriei lui Clotilde Armand

Poliția neagă că a primit vreo plângere în scandalul plicului cu bani care ar fi ajuns la un funcționar al primăriei lui Clotilde Armand
Publicat: 27/09/2021, 17:46

Poliția Capitalei susține, în mod oficial, că la nivelul întregii instituții nu a fost înregistrată nicio plângere legată de o eventuală încercare de mituire a unui funcționar public din cadrul Primăriei Sectorului 1, așa cum a anunțat, public, Clotilde Armand. Primărița a mai spus și în luna iulie că a sunat la Poliție după ce ar fi fost atacată, în trafic, de un bărbat necunoscut. Totuși, nici atunci, presupusul atac nu s-a concretizat cu o plângere.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunța, în data de 17 septembrie că un angajat al Serviciului Urbanism ar fi fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-ar fi aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii, la semafor, iar funcționarul a anunțat Poliția. „La Urbanism nu mai merge cu înțelegeri în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale”, spunea Clotilde Armand într-un mesaj postat pe Facebook.

Primarul a mai spus că  funcționarul respectiv ar fi anunțat Poliția. „După acest incident, funcționarul a mers la Poliție, a predat acel plic în care erau bani, iar Poliția și-a făcut treaba”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Numai că, în ciuda celor afirmate de Clotilde Armand, Poliția Capitalei neagă faptul că instituția ar fi înregistrat o asemenea plângere.

Clotilde Armand s-a plâns și că a fost atacată în trafic

La solicitarea Gândul, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a răspus, după verificarea tututuror celor 26 de secții din București, că „În urma verificărilor efectuate la nivelul tuturor subunităților DGPMB nu au fost identificate sesizări privind săvârșirea unei infracțiuni de dare de mită unui funcționar public din cadrul Primăriei Sectorului 1”.

La fel s-a întâmplat și în septembrie, când aceeași Clotilde Armand a anunțat, tot pe Facebook, că ar fi fost agresată în trafic de un bărbat care ar fi atacat-o la un semafor, unde i-ar fi adresat cuvinte jignitoare și i-ar fi lovit autoturismul cu pumnii.

Și atunci, spusele primarului s-au limitat numai la un anunț transmis prin intermediul contului de socializare, fapt care a stârnit, în spațiul public, controverse legate de veridicitatea afirmațiilor făcute de primăriță.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
În ce stare se afla polițistul, în momentul în care a călcat-o pe Raisa pe...
FOTO. Cum arată fiica lui Virgil Ianțu în costum de baie! Adolescenta este de o...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Turcia îşi schimbă numele. Ce alegere a făcut preşedintele Erdogan
Banca vinde un PASSAT care merită toată atenția
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
În ce stare se afla polițistul, în momentul în care a călcat-o pe Raisa pe...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
UN FOTOGRAF caută MINORE, pe Olx, care să APARĂ în FILME PORNO!
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70...
Cine este, de fapt, polițista care s-a sinucis? Motivul șocant pentru care a decis să...
El va fi noul președinte al României! Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis?...
Adio, centrale de apartament! Coșmarul devine realitate. Primarul și-a pus planul în aplicare
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...