Polițist, atacat cu un cuțit de o persoană cu probleme psihice. Agresorul a fost împușcat în picior

Polițist, atacat cu un cuțit de o persoană cu probleme psihice. Agresorul a fost împușcat în picior
Sursa foto - Facebook.com/Poliția Română
Publicat: 11/02/2022, 19:41

Un agent de poliție din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa a fost atacat cu un cuțit de o persoană cu probleme psihice, în timp ce organul legii acorda sprijin unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, pentru internarea bolnavului.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost solicitați pentru a acorda sprijin unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, pentru internarea unei persoane.

În urma intervenției, persoana în cauză, un bărbat de 32 de ani, ar fi devenit violentă și ar fi încercat sa agreseze cu un obiect ascuțit-tăietor un agent de poliție, moment în care celălalt agent de poliție a utilizat armamentul din dotare, fiind efectuate 6 focuri de avertisment, în plan vertical și 2 către persoana în cauză. Aceasta a fost rănită în zona membrului inferior stâng.

„În jurul orei 14:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost solicitaţi pentru a acorda sprijin unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, pentru internarea unei persoane. În urma intervenţiei, persoana în cauză, un bărbat de 32 de ani, ar fi devenit violentă şi ar fi încercat sa agreseze cu un obiect ascuţit-tăietor un agent de poliţie, moment în care celălalt agent de poliţie a utilizat armamentul din dotare, fiind efectuate 6 focuri de avertisment, în plan vertical, şi 2 către persoana în cauză. Aceasta a fost rănită în zona membrului inferior stâng”, transmit oficialii IPJ Dâmboviţa, potrivit Ziare.com.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care va efectua cercetări și va dispune măsurile legale în cauză.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase