Premierul Marcel Ciolacu a „rupt” AUDIENȚELE în timpul interviului de la România TV. Televiziunile concurente, învinse fără drept de apel

Premierul Marcel Ciolacu a „rupt” AUDIENȚELE în timpul interviului de la România TV. Televiziunile concurente, învinse fără drept de apel

Joi seară, premierul Marcel Ciolacu a fost invitat în platoul România TV, la emisiunea ”Punctul culminant”, acolo unde a oferit un interviu care a înregistrat audiențe-record, televiziunile de știri concurente fiind învinse fără drept de apel.

În interviul acordat jurnalistului Victor Ciutacu, premierul Marcel Ciolacu a abordat temele „fierbinți” ale momentului, inclusiv aderarea României la Spațiul Schengen, pensiile românilor și tragedia de la „Ferma Dacilor”, iar audiența a crescut vertiginos între orele 21.00 și 21.45.

Intervenția premierului Marcel Ciolacu i-a ținut pe români lângă ecranele televizoarelor, explicațiile sale fiind urmărite cu atenție maximă.

  • Pe segmentul orar 21.00 – 21.15, spre exemplu, imediat după începerea emisiunii „Punctul culminant”, ratingul urban înregistrat de România TV – cu premierul Marcel Ciolacu intervievat de Victor Ciutacu – a fost de 3,5. În același interval orar, Antena 3 CNN înregistrat un rating de 1,5, în timp ce Digi 24, B1 TV și Realitatea Plus obțineau un rating de 0,4, 0,2, respectiv 0,8.
  • Pe segmentul orar 21.15 – 21.30, interviul cu premierul Marcel Ciolacu a obținut un rating urban de 4, surclasând, din nou, televiziunile de știri concurente. În același interval de timp, Antena 3 CNN obține 1,8, Digi 24 – 0,6, B1 TV – 0,2, iar Realitatea Plus – 0,7.
  • Pe segmentul orar 21.30 – 21.45, emisiunea care l-a avut ca invitat pe premierul Marcel Ciolacu a spulberat concurența, România TV obținând un rating de 4,1. La aceleași ore, Antena 3 CNN a obținut un rating de doar 1, 8, în timp ce Digi 24, B1 TV și Realitatea Plus au fost nevoite să se „mulțumească” doar cu un rating de 0,4, 0,2, respectiv 0,6.

„Este prima oară, în ultimii 13 ani, când România obține un acord”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, că România a plecat în direcția corectă spre aderarea la Spațiul Schengen, făcând referire la acordul politic parțial pe ridicarea frontierelor pe cale aeriană și maritimă.

„Este prima oară, în ultimii 13 ani, când România obține un acord. România are un acord politic şi cu Austria în ceea ce priveşte aderarea la Spaţiul Schengen maritim, unde ne intersează foarte mult dezvoltarea Portului Constanţa şi aerian. În primul rând trebuie să ne pregătim pentru anul viitor, cred că sub preşedinţia Ungariei să finalizăm intrarea totală în Spaţiul Schengen a României”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul României a explicat și că, cel mai probabil, nu se va mai reuni un Consiliu JAI, până la finalul anului, iar decizia se va lua de către ambasadori la nivelul COREPER (Comitetul Reprezentanților Permanenți, care pregătește Consiliul). (alte detalii AICI)

Marcel Ciolacu, despre calcularea pensiilor: „Mult prea multe inechități”

Premierul Marcel Ciolacu a mai declarat, joi seara, în timpul emisiunii ”Punctul culmninant” de la România TV, că „sunt mult prea multe inechități” în legătură cu modul în care s-au calculat pensiile.

Totodată, Marcel Ciolacu a precizat că majorarea pensiilor nu va întârzia.

„De la 1 ianuarie, pensiile vor fi majorate cu 13,8%. Am făcut o economie. Din ea, adică aproximativ 400 de milioane de lei, astăzi, în ședința de Guvern, am făcut măririle și la Casa Națională de Pensii, și la toată structura din Ministerul Muncii. Am mers și la DSP-uri (Direcțiile de Sănătate Publică), am mers și la APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură)”, a declarat premierul Marcel Ciolacu. (informații detaliate AICI)


Citește și:

VIDEO Marcel Ciolacu, după acordul politic de aderare la Schengen: Acest Guvern va face ca românii să fie cu adevărat tratați ca parteneri egali în UE

Victor Ponta a fost ACHITAT definitiv în dosarul “Turceni-Rovinari”, după 8 ani / „Prin acest dosar și demisia impusă, a fost schimbată soarta mea”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai!...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Zanni a vrut să-i ofere primul ajutor Anei Porgras, dar nu a putut-o căra, pentru...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Un nou sprijin financiar pentru pensionarii din România. Ce sumă de bani vor primi seniorii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
REGULILE pentru posesorii auto se schimbă dramatic. VA FI INTERZIS pentru toți șoferii din România
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Enzimele descoperite în bacteriile intestinale pot schimba grupele de sânge ale unui donator