Primarul Radu Mihaiu a anunțat o amendă uriașă pentru o persoană care a aruncat deșeuri din construcții pe domeniul public

Publicat: 14/06/2021, 16:13

Primarul sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunțat, luni, că o persoană prinsă în flagrant în timp ce depozita pe spațiul public deșeuri provenite din construcții a primit o amendă extrem de mare. Totodată, mașina i-a fost confiscată de către Poliția Locală.

„Când consideri spațiul public groapă de gunoi, există și antidot. Rămâi și fără mașină și fără bani.

Astăzi Politia Locală a prins în flagrant o utilitară, ce depozita ilegal deșeuri voluminoase provenite din construcții și obiecte de mobilier”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu.

Edilul a precizat și care a fost amenda uriașă primită de persoana prinsă în flagrant.

Conform legii, autoutilitara a fost confiscată, iar Garda de Mediu a aplicat o sancțiune de 30.000 de lei persoanei prinse în flagrant. Dacă lipsa bunului simț se poate îmbunătăți prin educație, ilegalitatea se poate corecta doar cu legea-n mână”, a mai scris Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu: Dăm amenzi chiar şi pentru un chiştoc aruncat pe jos

Radu Mihaiu le-a declarat un adevărat război celor care nu respectă regulile în sectorul 2. Edilul a anunțat amenzi chiar și pentru un chiștoc.

„Cât timp nu ne deranjăm să mergem patru metri până la un coş, cât timp ne scoatem gunoiul din casă la cel mai apropiat coş stradal sau cât timp aruncăm pe lângă când e plin, vom trăi în MIZERIE. Nu ştiu voi, dar eu nu vreau şi nici nu accept asta. Continuăm să îi sancţionăm pe toţi cei care batjocoresc astfel Sectorul 2.

Dăm amenzi chiar şi pentru un chiştoc aruncat pe jos. Dăm amenzi până vom înţelege că pentru spaţiul public suntem toţi responsabili. Nu putem avea câte un angajat pentru fiecare om. Nu putem mătura din oră-n oră. E nevoie şi de un minim de efort din partea fiecăruia pentru a păstra curăţenia”, transmite primarul Sectorului 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase