Protestul anti-restricții cu mii de tineri, anunțat la Piața Universității, a început: ”Ne vrem LIBERTATEA ÎNAPOI”

Publicat: 29/03/2021, 17:37
Actualizat: 29/03/2021, 17:41

Un protest anti-restricții este anunțat pe platformele de socializare. Protestul ”Tinerii își cer drepturile” a atras zeci de mii de tineri care intenționează să își exprime poziția față de noile restricții decise de guvernanți.

Protestul, anunțat la Piața Universității, a început

Protest anti-restricții cu mii de tineri, anunțat pe Facebook

În descrierea evenimentului online, se precizează că participanții doresc să li  se redea libertatea , în condițiile în care nu a mai existat o astfel de inițiativă. Organizatorii spun că nu instigă la violență, iar protestul se va desfășura conform legilor în vigoare.

Nu se cunosc detalii despre obținerea unei autorizații în acest sens.

”Știm foarte bine că mulți tineri sunt nemulțumiți de noile restricții și în aceeași situație ne aflăm și noi. De asemenea ne vrem LIBERTATEA ÎNAPOI. Din ceea ce am observat nu s-a luat nicio inițiativa și am decis să spargem noi gheață și să ne unim cu toții!!!!!!! ( DE MENȚIONAT: nu instigăm la violență, vrem o adunare corespunzătore legii aferente )
‼️ VĂ RUGĂM SĂ DAȚI SHARE PENTRU A PUTEA PARTICIPA TOATĂ LUMEA” ‼️
La protestul intitulat ”Tinerii își cer drepturile” au anunțat că vor participa 4.1k de persoane, punctul de întâlnire fiind Piața Universității, începând cu orele 20:00

Liderul AUR, George Simion, cheamă oamenii la un nou protest: „Nouă ne-a ajuns cuțitul la os”

Liderul partidului AUR, George Simion, i-a îndemnat pe oameni să iasă la un nou protest în mai multe orașe din țară. Acesta susține că „nouă ne-a ajuns cuțitul la os”.

George Simion i-a chemat pe oameni în stradă. Protestele ar urma să aibă loc luni, 29 martie, la ora 17:00, în fața prefecturilor din mai multe orașe din țară. De asemenea, acesta este de părere că măsurile impuse de autorități sunt „aberante”. Totodată, susține că el și partidul pe care îl conduce nu mai suportă situația din țară.

Sute de oameni au ieșit în stradă în marile orașe ale țării