Radu Mihaiu, atac la premier: „România nu a fost câștigată la pufuleți. Cîțu e dispus să dea foc la orice”

Radu Mihaiu, atac la premier: „România nu a fost câștigată la pufuleți. Cîțu e dispus să dea foc la orice”
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Sursa: Andreea Alexandru/MEDIAFAX FOTO
Publicat: 02/09/2021, 14:29
Actualizat: 02/09/2021, 14:30

Primarul sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu (USR), îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a creat haos și că este incapabil să guverneze țara.

„România e în acest moment în haos.  Cîțu și-a luat guvernul pe nume propriu. E incapabil să administreze o țară. Face orice pentru a fi util sponsorilor avizi de stăpânire: 50 de miliarde de tocat discreționar, o justiție încătușată pentru liniștea lor și toate deciziile în pixul lui”, scrie edilul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, „România nu a fost câștigată la pufuleți”

„Păi așa nu se poate. Nu e nimeni orb, iar România nu a fost câștigată la pufuleți. E o țară care merită mai mult și care a cerut să fie guvernată responsabil. Bani pentru primăriile mici? Sigur, dar cu niște condiții. Nu mai vrea nimeni terenuri de sport în pantă, pixuri de 300 de lei, asfalt turnat direct pe pământ! Nu așa se dezvoltă o țară, așa se îngroapă bani (mulți!) în buzunarul înșurubaților politici”, scrie Radu Mihaiu.

Edilul de la sectorul 2 mai spune că premierul este dispus „să dea foc la orice”.

„Pentru ei, Cîțu a lăsat țara fără putere. Pentru el, Cîțu e dispus să dea foc la orice. Pentru români, Cîțu de azi nu mai promite nimic, e doar încă o dezamăgire dintr-un lung șir de lideri de carton.

România are nevoie de o guvernare responsabilă şi reformistă, iar Coaliția e OBLIGATĂ să dea această guvernare – repede, concret și fără Cîțu”, a mai scris Radu Mihaiu.

Ruptură în Guvernul de Coaliție

Guvernul de Coaliție PNL – USR PLUS este în prezent „în aer”.

Una dintre cauzele crizei politice de la guvernare este că premierul Florin Cîțu a decis, miercuri, demiterea ministrului Justiției Stelian Ion. Imediat după anunțul premierului, liderii USR PLUS au anunțat că Florin Cîțu nu mai are susținere din partea lor.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase