Reacţia lui Grasu XXL după ce a înjurat un fan și l-a amenințat cu bătaia, la Festivalul Nostalgia din Parcul Izvor: „Nu aş spune că îmi pare rău”

Reacţia lui Grasu XXL după ce a înjurat un fan și l-a amenințat cu bătaia, la Festivalul Nostalgia din Parcul Izvor: „Nu aş spune că îmi pare rău”
Cântărețul de hip-hop Grasu XXL / FOTO - ARHIVĂ
Publicat: 29/06/2022, 22:53
Actualizat: 30/06/2022, 02:47

Grasu XXL a vorbit, miercuri, despre incidentul din weekend, atunci când a înjurat și stropit cu apă un tânăr la concert. Cântărețul de hip-hop a fost chemat la Secția 17 de Poliție, pentru audieri, unde l-au așteptat și mai mulți jurnaliști. El le-a spus acestora că ar proceda la fel, dacă s-ar repeta povestea. „Cred că l-aș stropi cu apă din nou”, a spus acesta.

„N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare”, a răspuns Grasu XXL.

Întrebat dacă îi pare rău de comportamentul pe care l-a avut, el a răspuns: „Nu aş spune că îmi pare rău. Cred că şi dacă s-ar întâmpla din nou, iar un om de genul ăla, face o chestiie de genul ăla, cred că l-aş stropi cu apă din nou”, a adăugat artistul.

Grasu XXL a avut o reacţie dură la adresa unui fan, duminică seară, în utlima zi a Festivalului Nostalgia, care s-a desfășurat în Parcul Izvor. Deranjat ca i-a reproşat faptul că face reclamă unei case de pariuri sportive și, astfel, promovează jocurile de noroc, acesta l-a înjurat și jignit pe tânăr, îndemnându-i pe spectatori să facă la fel.

„Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video. Cei care asigurau paza l-au prins pe tânăr și au încercat să îi ia microfonul, dar nu au mai apucat deoarece Grasu XXL s-a apropiat de el și l-a stropit cu apă dintr-o sticlă, apoi a început să-l înjure la microfon pe tânăr sub ochii miilor de fani prezenți.

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, e o scurtă parte din reacția lui Grasu XXL.

Iar totul a fost filmat…

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut imaginile

Polițiștii fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imagini de concertul în timpul căruia artistul hip hop Grasu XXL a intrat în conflict cu un spectator.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie, în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult