Gordon Ramsay, expert în arta culinară, a dezvăluit o rețetă de piept de pui suculent, care are crustă crocantă și aromată. Pentru prepararea acestui fel de mâncare, celebrul chef a utilizat ingrediente simple cărora le-a oferit un strop de savoare. Iată mai jos rețeta simplă cu pui.
Există o multitudine de moduri în care poate fi preparat puiul. De la fâșiile aromate pe grătar, până la puiul în cuptor, fiecare rețetă are propriul ei gust care poate să încânte papilele gustative. Totuși, există câteva trucuri care pot fi luate în considerare, dacă îți dorești ca bucățile de pui să nu iasă uscate și nici lipsite de gust. De data aceasta, vă arătăm ce ar putea să conțină o rețetă de piept de pui suculent care prezintă o crustă crocantă și aromată. Secretul a fost dezvăluit chiar de Gordon Ramsay, expertul în arta culinară.
Pentru a prepara un piept de pui suculent vei avea nevoie de câteva ingrediente:
Mai înainte de toate, curăță pieptul de pui și condimentează-l cu piper și sare, după gust. Apoi, adaugă-l într-o tigaie încinsă care conține ulei cât să acopere suprafața ei. Pieptul de pui se va găti între 12-15 minute. Când începe să aibă o crustă aurie, întoarce bucata de carne în tigaie. Tot atunci adaugă un cățel de usturoi mărunțit, cimbrul proaspăt și crenguțele de rozmarin. Apoi, adaugă o bucată de unt, topește-o în tigaie și pune sosul format deasupra cărnii. Pieptul de pui va rămâne suculent și aromat, arată Fanatik.
Rețetă de paste cu 5 ingrediente. Cum faci ca preparatul inventat de Jamie Oliver să iasă gustos
Mâncarea de post preferată de Arsenie Boca. Oricine își poate permite să o prepare
Gordon Ramsay a dezvăluit „cea mai proastă masă pe care a mâncat-o vreodată”
Sursă foto: colaj Shutterstock