Revelionul lui „Garcea” a aruncat în aer TVR, unde este un scandal fără precedent! „Unele imagini au înfățișat o dezinfectare a organului sexual în timpul urinării / S-ar fi plătit 140.000 de euro pentru acest spectacol grotesc” / Se cere demiterea șefei Doina Gradea! (EXCLUSIV)

Revelionul lui „Garcea” a aruncat în aer TVR, unde este un scandal fără precedent! „Unele imagini au înfățișat o dezinfectare a organului sexual în timpul urinării / S-ar fi plătit 140.000 de euro pentru acest spectacol grotesc” / Se cere demiterea șefei Doina Gradea! (EXCLUSIV)
„Garcea” la Revelionul de la TVR / Captură Youtube
Publicat: 03/01/2021, 13:30

Programul de Revelion organizat de Mugur Mihăescu cu Radu Pietreanu și Dan Bittman a aruncat TVR în aer. Emisiunea de la Televiziunea Publică este considerată una grotească, iar sindicaliștii din TVR solicită acum demiterea șefei TVR precum și sancționarea celor care au luat parte la producerea show-ului! Cristian Godinac, președintele sindicatului MediaSind, a declarat pentru GÂNDUL.RO că TVR ar fi plătit pentru acest „spectacol grotesc” suma de 140.000 de euro!

Emisiunea lui „Garcea” de la TVR, de Revelion, a creat un scandal fără precedent în Televiziunea Publică!

„Problema de fond este managementul dezastruos al administrației Gradea! S-a ajuns ca un Revelion să provoace atât de mare scandal și indignare.

„Angajaților le este rușine că lucrează în această instituție”

Am primit foarte multe mesaje din partea colegilor din TVR, din partea profesioniștilor de acolo, mesaje total negative, și că le este rușine că lucrează în această instituție, din cauza programului difuzat în seara de Revelion.

Nu ar fi fost o problemă dacă un astfel de program ar fi fost difuzat pe un alt post de televiziune, privat, dar nu la TVR, pentru că Televiziunea Publică are, conform legii, misiunea publică cu o componentă clar educațională”, a declarat pentru GÂNDUL.RO Cristian Godinac, președintele sindicatului MediaSind.

Potrivit lui Godinac, în seara de Revelion, la programul lui Mugur Mihăiescu (Garcea) s-au adus jigniri grosolane și s-au difuzat imagini grotești!

„Jigniri grosolane pentru cei care poartă măști”

„Practic, mesajele transmise, și unele imagini care un înfățișat o dezinfectare a organului sexual în timpul urinării sau jigniri grosolane față de cei care poartă măști de protecție sunt câteva exemple care demonstrează cât de jos a ajuns Televiziunea Publică.

Administrația Gradea a reușit să aducă Televiziunea la cele mai mici valori, și din punct de vedere al audiențelor”, a declarat Godinac pentru GÂNDUL.RO.

„Solicităm astfel CNA să sancționeze programul grotesc”

Președintele MediaSind mai spune că va solicta sancționarea conducerii TVR pentru programul de Revelion.

„Solicităm astfel CNA să sancționeze programul grotesc. Filiala din TVR va cere sancționarea conducereii televiziunii pentru această emisiune. De asemenea, va solicita și demararea cercetării disciplinare pentru toate persoanele implicate în acest proiect, precum producătorul și directorul de programe și directorul canalului TVR1 (…)

Se pare că s-ar fi plătit o sumă exorbitantă, de 140.000 de euro pentru programul de Revelion. Vom solicta Parlamentului să cerceteze cu celeritate această tranzacție comercială”, a mai declarat Godinac pentru GÂNDUL.RO.

Și regizorul Sorin Ilieșiu, membru în CA al TVR, îi cere demisia Doinei Gradea, șefa TVR.

„Cu scandalul de la TVR-Cluj și cu scandalul „Garcea și Leana lu Pârțag la Revelionul TVR-1” s-a umplut paharul! DEMISIA, doamnă PDG Doina Gradea!”

„Cu scandalul de la TVR-Cluj și cu scandalul „Garcea și Leana lu Pârțag la Revelionul TVR-1” s-a umplut paharul! DEMISIA, doamnă PDG Doina Gradea!

Ne ignorați pe cei care vă cerem demisia sau solicităm demiterea dvs, pentru că suntem doar 5 din 11 (precizez că dvs nu aveți drept de vot în ceea ce vă privește).

Dar spuneți-ne vă rog, dacă 11 membri ai CA al SRTv vă vor cere demisia, vă veți da-o? Repet: noi v-am ales în fruntea CA al SRTv, noi vă putem revoca (…)

Propun să ne adresăm urgent Comisiei de Etică și Arbitraj din cadrul SRTv să analizeze în procedură de urgență dpv etic activitatea „Doamnei” din timpul celor trei ani de mandat”, este mesajul adresat de către regizorul Sorin Ilieșiu (membru în CA al TVR) colegilor din Televiziunea Publică.

Programul lui Garcea de Revelion a creat indignare și în rândul membrilor CNA:

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust și pe cele ale bunului-simt, ci și legislația audiovizualului. M-am autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, care va fi analizată într-o ședință a CNA”, a precizat Doina Rusu.

Mugur Mihăescu, despre gestionarea crizei coronavirusului: „Dacă eram eu la guvernare o singură măsură luam”

Susținător al modelului suedez în privința gestionării coronavirusului, actorul Mugur Mihăescu spunea – în luna august – că dacă ar fi avut puterea de a adopta o decizie la nivelul țării, aceea ar fi fost achiziționarea a 4.000 de paturi de terapie intensivă, care să liniștească populația îngrijorată.

„Garcea” a criticat de-a lungul timpului restricțiile impuse de Guvern în România.

Afectat direct de restricțiile impuse de Guvern, fiind proprietar de restaurante în Centrul Vechi din București, actorul Mugur Mihăescu s-a declarat susținător al modelului suedez, unde regulile au fost cu mult mai lejere față de celelate state europene.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată