Romprest Service SA dezminte afirmațiile edilului Sectorului 1. “Nu am primit documentul invocat semnat cu numele primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021!”

Romprest Service SA dezminte afirmațiile edilului Sectorului 1. “Nu am primit documentul invocat semnat cu numele primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021!”
Publicat: 08/02/2021, 07:24

Angajații Rompret au organizat, duminică, un protest de amploare în Capitală, ocazie cu care i-au pus în vedere primarului Clotilde Armand că mai are cinci zile la dispoziție să achite facturile restante către compania de salubritate, în caz contrar, de joi, gunoiul nu va mai fi ridicat de pe raza Sectorului 1. În replică, edilul a publicat pe o rețea socială o adresă înaintată Romprest în data de 5 februarie în care arată că autoritatea contractantă are dreptul să rezilieze un contract “în cazul în care operatorul nu își îndeplinește obligațiile asumate”. Prin intermediul unui comunicat, compania susține că nu a primit documentul nici pe adresa de e-mail oficială, [email protected], si nici pe vreo altă adresă de e-mail oficială a vreunui reprezentant al Companiei.

Comunicatul oficial al Romprest Service SA:

Compania Romprest Service SA emite prezenta Dezmințire, având în vedere unele documente și afirmații postate pe rețelele de socializare care au fost preluate și despre a căror existență am aflat prin intermediul mass-media.

Compania Romprest Service SA nu a primit documentul invocat în mass-media, semnat cu numele Primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021, nici pe adresa de e-mail oficială a Companiei,  [email protected] și nici pe vreo altă adresa de e-mail oficială a vreunui reprezentant al Companiei.

Facem precizarea că, ‘Notificarea de încălcare a drepturilor operatorului delegat și, în consecință, de limitare/suspendare pe perioada nedeterminată a activităților din cadrul Serviciului public de salubritate pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1’, avand nr. 559 din 03.02.2021, a fost transmisă de către Romprest partenerului contractual din cadrul Contractului de delegare nr. J077/S/30.06.2008, respectiv Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului București, partener cu care Romprest poartă corespondența referitoare la derularea contractului și cu care se află în procedura de negociere, prin intermediul Comisiei Mixte de mediere constituită prin Hotărârea Consiliului Local Sector 1 din data de 15.12.2020”, tramsmite Romprest, în dezmințirea publicată pe site-ul companiei.

Romprest Service SA: “Vom răspunde, ca și până acum, cu rapiditate și cu toată responsabilitatea”

Vom răspunde cu celeritate tuturor adreselor și solicitărilor emise de către Autoritatea Contractantă în legătură cu derularea contractului de delegare pe care le primim în cadrul corespondenței instituționale. Menționăm că, toate și orice afirmații sau documente, având ca subiect condițiile contractuale de derulare a Contractului de delegare a serviciului public de salubritate, emise, semnate și transmise fără o asumare expresă de către Consiliul Local al Sectorului 1, nu îi sunt opozabile Operatorului delegat Compania Romprest Service SA.

Adresăm tuturor operatorilor din mass-media rugămintea ca, înainte de a lansa în spațiul public convențional – site-uri ale publicațiilor, emisiuni și dezbateri televizate, etc. – documente care sunt prezentate ca fiind oficiale, în cazul de față documente pretins transmise în numele unei Autorități publice, și care sunt preluate din postări pe conturile personale din rețelele de socializare, în care sunt implicate numele și activitatea Companiei Romprest Service SA, să dea dovadă de bună conduită profesională și să verifice veridicitatea acestor documente prin consultarea Companiei.

Vă rugăm să adresați solicitarea pe adresa de email [email protected] sau la adresele și numerele de telefon disponibile pe site-ul www.romprest.ro. Vom răspunde, ca și până acum, cu rapiditate și cu toată responsabilitatea”, se mai arată în comunicatul transmis de compania de salubritate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii