Romprest Service SA dezminte afirmațiile edilului Sectorului 1. “Nu am primit documentul invocat semnat cu numele primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021!”

Romprest Service SA dezminte afirmațiile edilului Sectorului 1. “Nu am primit documentul invocat semnat cu numele primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021!”
Publicat: 08/02/2021, 07:24

Angajații Rompret au organizat, duminică, un protest de amploare în Capitală, ocazie cu care i-au pus în vedere primarului Clotilde Armand că mai are cinci zile la dispoziție să achite facturile restante către compania de salubritate, în caz contrar, de joi, gunoiul nu va mai fi ridicat de pe raza Sectorului 1. În replică, edilul a publicat pe o rețea socială o adresă înaintată Romprest în data de 5 februarie în care arată că autoritatea contractantă are dreptul să rezilieze un contract “în cazul în care operatorul nu își îndeplinește obligațiile asumate”. Prin intermediul unui comunicat, compania susține că nu a primit documentul nici pe adresa de e-mail oficială, [email protected], si nici pe vreo altă adresă de e-mail oficială a vreunui reprezentant al Companiei.

Comunicatul oficial al Romprest Service SA:

Compania Romprest Service SA emite prezenta Dezmințire, având în vedere unele documente și afirmații postate pe rețelele de socializare care au fost preluate și despre a căror existență am aflat prin intermediul mass-media.

Compania Romprest Service SA nu a primit documentul invocat în mass-media, semnat cu numele Primarului Clotilde Armand și datat 05.02.2021, nici pe adresa de e-mail oficială a Companiei,  [email protected] și nici pe vreo altă adresa de e-mail oficială a vreunui reprezentant al Companiei.

Facem precizarea că, ‘Notificarea de încălcare a drepturilor operatorului delegat și, în consecință, de limitare/suspendare pe perioada nedeterminată a activităților din cadrul Serviciului public de salubritate pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1’, avand nr. 559 din 03.02.2021, a fost transmisă de către Romprest partenerului contractual din cadrul Contractului de delegare nr. J077/S/30.06.2008, respectiv Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului București, partener cu care Romprest poartă corespondența referitoare la derularea contractului și cu care se află în procedura de negociere, prin intermediul Comisiei Mixte de mediere constituită prin Hotărârea Consiliului Local Sector 1 din data de 15.12.2020”, tramsmite Romprest, în dezmințirea publicată pe site-ul companiei.

Romprest Service SA: “Vom răspunde, ca și până acum, cu rapiditate și cu toată responsabilitatea”

Vom răspunde cu celeritate tuturor adreselor și solicitărilor emise de către Autoritatea Contractantă în legătură cu derularea contractului de delegare pe care le primim în cadrul corespondenței instituționale. Menționăm că, toate și orice afirmații sau documente, având ca subiect condițiile contractuale de derulare a Contractului de delegare a serviciului public de salubritate, emise, semnate și transmise fără o asumare expresă de către Consiliul Local al Sectorului 1, nu îi sunt opozabile Operatorului delegat Compania Romprest Service SA.

Adresăm tuturor operatorilor din mass-media rugămintea ca, înainte de a lansa în spațiul public convențional – site-uri ale publicațiilor, emisiuni și dezbateri televizate, etc. – documente care sunt prezentate ca fiind oficiale, în cazul de față documente pretins transmise în numele unei Autorități publice, și care sunt preluate din postări pe conturile personale din rețelele de socializare, în care sunt implicate numele și activitatea Companiei Romprest Service SA, să dea dovadă de bună conduită profesională și să verifice veridicitatea acestor documente prin consultarea Companiei.

Vă rugăm să adresați solicitarea pe adresa de email [email protected] sau la adresele și numerele de telefon disponibile pe site-ul www.romprest.ro. Vom răspunde, ca și până acum, cu rapiditate și cu toată responsabilitatea”, se mai arată în comunicatul transmis de compania de salubritate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Decizie ireală în dosarul lui Vlad Pascu. Părinții victimelor sunt revoltați după ce au aflat...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
VIDEO Dubla sinucidere din Hunedoara. Drama tatălui care a încercat să-și salveze fiica, dar a...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Tatăl uneia dintre fetele care s-au sinucis în Uricani nu a mai aşteptat salvatorii şi...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Cine este bărbatul al cărui braț a fost găsit în Dragoslavele? Antebrațul acestuia a fost...
„Am avut sentimentul că trec prin iad” Daciana Sârbu, despre divorțul de Victor Ponta. Când...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
David Popovici a cucerit-o pe Zsuzsanna Jakabos, cea mai frumoasă înotătoare a Ungariei
Mai mulți ROMÂNI au intrat în CARTEA RECORDURILOR după ce au descoperit...
RUSIA sperie OMENIREA! Sunt gata de Al Treilea Război Mondial!
Bradul de Crăciun: natural sau artificial. Cum să păstrezi prospețimea pomului natural
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...