Cauza decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. De ce a murit artistul, deși era vaccinat anti-Covid cu schema completă

Cauza decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. De ce a murit artistul, deși era vaccinat anti-Covid cu schema completă
Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian
Publicat: 07/11/2021, 10:48
Actualizat: 08/11/2021, 17:54

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani. El era internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Reșița.

Potrivit directorului medical aj SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. Artistul era imunizat cu schema completă anti-Covid.

De asemenea, medicii au constatat faptul că acesta s-a confruntat cu fibrilație axială cronică. Directorul medical mărturisește că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante, iar Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge.

Ultima postare de pe contul oficial de Facebook al artistului data de pe 27 octombrie. „Profitați din plin de toate momentele vieții!”, scria rapsodul, iar melodia pe care o recomanda era „De-aș mai fi băiat odată”.

Cine a fost Petrică Mîțu Stoian – scurtă biografie

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. A debutat la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, difuzată la TVR, fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase