Cât costă un singur mic, în celebrul restaurant La Cocoșatu, astăzi, de 1 Mai 2025? Iată ce prețuri sunt practicate pentru cărnurile preparate la grătar, în cunoscutul local.
Astăzi, cu ocazia zilei de 1 Mai Muncitoresc, este mare forfotă – pregătirile pentru plecarea la mare sau munte au fost făcute din timp, iar mulți cetățeni români se află, deja, pe drum! Desigur, pe lângă petrecerile de la malul mării sau ieșirile în natură, la iarbă verde, românii se înghesuie și la prepararea și consumarea micilor. De data aceasta, vă arătăm ce prețuri sunt practicate în celebrul restaurant La Cocoșatu, alias „Palatul Micilor”, acolo unde mulți clienți îi trec pragul pentru a se înfrupta din mici și alte preparate.
Pe site-ul oficial al restaurantului din urbea bucureșteană este prezentat și meniul. De altfel, clienții pot consulta gramajele, dar și prețurile înainte de a călca pragul celebrului restaurant, pentru a se înfrupta din bunătăți. De exemplu, clientul care comandă mici Cocoșatu cu muștar (porc – vită – oaie), va plăti 7.5 lei pentru 80 de grame.
De altfel, o porție de 80 de grame de mici Rava cu muștar (porc – vită) costă tot 7.5 lei, în celebrul restaurant.
Există și varianta unui platou pentru 2 persoane, „La Cocoșatu”, care are 2.200 de grame. Platoul are prețul de 145 de lei. Acesta conține: 2 mici, fleică de porc, frigărui de pui, frigărui de porc, cârnați proaspeți, cartofi Cocoșatu cu brânză rasă, mix murături, slăninuță afumată, maioneză cu usturoi.
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F05%2F3-poza-interior-1280x853.jpg)
Anual, de 1 Mai, se păstrează obiceiul de a se consuma mici
Micii se regăsesc și în „Platoul Boierului”, care are 4.200 de grame și este destinat pentru 4 persoane. Platoul costă 360 de lei. Acesta conține: ceafă, piept de pui, coastă de porc, cârnați afumați, 8 mici, cartofi prăjiți cu brânză rasă, mix de murături, mujdei țigănesc, slăninuță afumată, așa cum se precizează pe site.
Clienții pot opta și pentru alte preparate, precum: ciorbe, antreuri calde sau reci, dar și alte preparate la tigaie, grătar, pește, garnituri sau chiar preparate vegetariene. O salată costă între 16 și 24 de lei, în funcție de tipul ales. De altfel, un desert costă între 25 și 40 de lei, în funcție de alegerea clientului. Clienții pot comanda mâncarea la domiciliu, iar comanda minimă este de 80 de lei.
Mănânci mici de la Gusturi Românești din Mega Image? Din ce sunt făcuți, de fapt
De ce să pui sare pe jar, înainte să faci mici pe grătar, de 1 Mai. Truc pentru un gust perfect
Sursă foto: Facebook La Cocoșatu