„Scandal monstru” în Galați: Mai multe persoane au fost rănite și două mașini au fost avariate. Totul a plecat de la o fată

„Scandal monstru” în Galați: Mai multe persoane au fost rănite și două mașini au fost avariate. Totul a plecat de la o fată
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 12/06/2022, 15:11
Actualizat: 12/06/2022, 15:13

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-o încăierare pe stradă, în timpul căreia un tânăr a fost rănit şi două autoturisme au fost avariate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, incidentul s-a produs în apropierea unei staţii de autobuz. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au identificând principalele persoane implicate – trei bărbaţi cu vârstele de 21, 33 şi 34 de ani, toţi din municipiul Galaţi.

„Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan iscat de la o fată, persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea suferind diferite leziuni înţepat-tăiate la nivelul membrelor superioare, fiind necesar transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 21 ani a rămas internat. De asemenea, în timpul altercaţiei au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi, citat de Știrile Pro Tv.

Doi bărbați au fost reținuți

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în cazul bărbaţilor de 34 şi 33 de ani.

„În cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările vor continua în vederea stabilirea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate şi în funcţie de probatoriul administrat se vor dispune şi măsurile legale”, se mai menţionează în comunicat.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase