Manelistul Ionuţ „Prinţul Banatului” s-a urcat la volan după ce a prizat cocaină. Mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. „A devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi dus la Secţie”

Manelistul Ionuţ „Prinţul Banatului” s-a urcat la volan după ce a prizat cocaină. Mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. „A devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi dus la Secţie”
Sursa: Facebook Ionuț, Prințul Banatului
Publicat: 12/06/2022, 13:48
Actualizat: 12/06/2022, 14:05

Un interpret de manele, cunoscut publicului sub numele de „Ionuţ, Prinţul Banatului”, a fost prins, la Timişoara, în timp ce conducea o mașină, după ce a consumat droguri. Oamenii legii au descoperit, la control, şi că autoturismul nu era înmatriculat.

Numele real al bărbatului este Săureal Ionuţ Zahara și este din judeţul Mehedinţi.

Interpretul de manele a fost depistat în timpul unei razii a polițiștilor din Timiş, cu ocazia desfăşurării unui festival.

Sursa: Facebook Ionuț, Prințul Banatului

Prins după ce a consumat cocaină

„La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat. Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, conform unui comunicat al IPJ Timiş, citat de News.ro.

Bărbatul depistat de poliţişti este interpretul de manele cunoscut sub numele de Ionuţ, Prinţul Banatului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile: conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Poliția ia măsuri fără precedent după scandalul drogurilor de la festivalul Saga. Narcomanii vor fi căutați cu câini special antrenați

Poliția Română urmează să ia măsuri fără precedent pentru reducerea traficului și consumului de stupefiante, după scandalul generat atât de incidentele grave soldate cu un mort și alte trei persoane intubate pentru supradoze de droguri și alcool, cât și de numărul uriaș de dosare penale întocmite pentru deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu.

Bilanțul final anunțat de DIICOT cu privire la numărul de dosare penale întocmite pentru deținere și consum de droguri, la festivalul Saga, organizat în perioada 3-5 iunie 2022, pe Arena Națională, a determinat autoritățile să caute soluții în regim de urgență.

Potrivit DIICOT, au fost înregistrate, până în prezent, 74 de cauze penale, dintre care patru imediat după festival și 70 pe 9 iunie, în urma proceselor verbale de constatare primite de la polițiștii și jandarmii care au fost pe Arena Națională în cele trei zile ale evenimentului. Anchetele vor viza fapte de deținerea de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu.

Traficanții au intrat cu brățări de organizatori

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova, a murit din cauza unei supradoze cu droguri injectabile, în vreme ce alți doi tineri au ajuns, în comă, la spitalele „Floreasca” și „Sf. Pantelimon”.

Referitor la numărul uriaș de dosare, surse judiciare au afirmat, pentru Gândul, că stupefiantele ar fi fost cumpărate, în mare măsură, de la dealeri care au reușit să intre cu marfa în incinta stadionului.

În acest sens, ar exista indicii conform cărora aceștia ar fi intrat cu aproximativ două ore înainte, după ce ar fi făcut rost de brățări identice celor purtate de organizatori. Pe baza acestora ar fi reușit să treacă de angajații firmei de pază fără să fie controlați.

Instituțiile statului se unesc împotriva traficanților de droguri

Surse din Poliția Română au dezvăluit, pentru Gândul, că în ultimele zile au fost organizate mai multe ședințe la care au luat parte șefi din Ministerul de Interne, Poliție, Jandarmerie și reprezentanți DIICOT. Ultima dintre aceste ședințe a fost condusă, la sediul MAI, chiar de către ministrul Lucian Bode.

Sursele citate au menționat că, în urma discuțiilor, s-ar fi stabilit organizarea unei acțiuni de mari proporții împotriva traficanților de droguri de risc și mare risc.

În plus, s-ar fi pus și problema folosirii de câini specializați în depistarea stupefiantelor la evenimentele de mare anvergură, așa cum sunt festivalurile muzicale, în condițiile în care reprezintă oportunități importante pentru dealeri, care au ocazia să-și vândă drogurile în cantități mari și la prețuri de două sau de trei ori mai mari decât de obicei.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid