Situație fabuloasă la Horezu. Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperișul unei vile. Primar: „Trebuie demolată clădirea” | FOTO

Situație fabuloasă la Horezu. Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperișul unei vile. Primar: „Trebuie demolată clădirea” | FOTO
Foto: Horezu Real / Facebook
Publicat: 29/11/2022, 15:38
Actualizat: 29/11/2022, 16:19

Un stâlp de iluminat de pe o stradă din Horezu, Vâlcea, trece prin acoperișul unei clădiri. Potrivit primarului, construcția este una ilegală, iar proprietarul va fi amendat, sau mai rău, trebuie să demoleze construcția ilegală.

„Cum a putut crește un stalp de iluminat prin acoperișul omului!

Privații care forțează legile să căștige diverse mici foloase nu pot fi considerați vinovați.

Vinovată este autoritatea care trebuie să respecte legea și să acorde consultanță celor care au diverse probleme, pentru a nu se ajunge în situații de genul.

Primăria ar trebui să explice care autorizație de contruire este greșită, a casei sau a stâlpului, a parcării sau a blocului (dacă ele există)”, este mesajul postat marți pe Facebook de către Horezu Real Page, însoțit de fotografiile cu stâlpul care trece prin acoperișul clădirii.

„Cel mai probabil, proprietarul va trebui să demoleze această construcție”

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu, a declarat pentru Gândul că această clădire este una construită ilegal.

„Cel mai probabil, proprietarul va trebui să demoleze această construcție. Am trimis control la fața locului, iar concluziile sunt că proprietarul a încălcat normle de urbanism când a ridicat această construcție”, a declarat Nicolae Sărdărescu pentru Gândul.

Potrivit arhitectului-șef din Primăria Horezu, proprietarul va primi și amendă.

„Proprietarul are mai multe modificări față de autorizația de construire, în consecință, va trebui să se pună în legalitate. Nu doar stâlpul este o problemă. Va primi și amendă”, a declarat Robert Drăgănescu pentru Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase