Soțul Florentinei acuză polițiștii că s-au grăbit să-i claseze dosarul ca sinucidere: „Era plină de praf, avea părul ciufulit. Pe terasă afară era o pată de sânge”

Soțul Florentinei acuză polițiștii că s-au grăbit să-i claseze dosarul ca sinucidere: „Era plină de praf, avea părul ciufulit. Pe terasă afară era o pată de sânge”
Sursă foto: Pixabay/ Caracter ilustrativ
Publicat: 13/10/2022, 21:32

Rudele Florentinei, o tânără de 24 de ani, care a fost găsită moartă, spun că polițiștii au investigat neglijent decesul, pentru că se pregăteau să plece în concediu – iar o crimă, după părerea lor, a fost considerată sinucidere, pentru ca dosarul să se închidă mai repede.

După ce soțul victimei a găsit în telefonul tinerei mai multe mesaje de amenințare de la un bărbat și soția lui, Inspectoratul de Poliție din Tulcea a trimis o echipă de criminaliști ca să refacă cercetarea.

Florentina Neagu avea 24 de ani și își creștea singură băiețelul de trei ani, pentru că soțul era plecat la muncă, în Norvegia.

Tânăra a fost găsită moartă în casă, spânzurată, cu răni la față și leziuni pe mâini și pe spate, după ce vecinii au fost alertați de educatoarea fiului ei că nu a mai venit să își ia copilul de la grădiniță.

„Era plină de praf, avea părul ciufulit. Pe terasă afară era o pată de sânge. Papucii ei, aruncați sub masă”, a povestit prietena Florentinei, potrivit stirileprotv.ro

Un doctor de la serviciul de ambulanță din Babadag a constatat decesul Florentinei, iar Poliția a trimis acasă la ea un ofițer și un subofițer.

Soțul crede că s-ar fi încercat și o mușamalizare: În raportul medicului legist nu apar rănile pe care Florentina le avea pe corp

Martorii spun că locuința tinerei nu a fost investigată de criminaliști și nu au fost recoltate de probe din urmele de sânge.

„Nu a venit o medicină legală, nu a venit un procuror criminalist, nu s-a sigilat locul pentru că s-a spus că s-a spânzurat și punct”, a spus o vecină.

Soțul Florentinei susține că poliţiştii ar fi fost grăbiți că închidă cazul morții soției lui pentru că s-ar fi pregătit să plece în concendiu.

S-ar fi încercat și o mușamalizare – este de părere bărbatul – pentru că în raportul medicului legist nu apar rănile pe care Florentina le-ar fi avut pe corp.

„În cursul zilei de azi, 13 octombrie 2022, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au refăcut „cercetarea la fața locului” pentru a elimina orice bănuială că femeia de 24 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, ar fi decedat în alt mod decât cel concluzionat de medicul legist”, a transmis IPJ Tulcea.

Joi, la o săptămână de la moartea suspectă a tinerei, timp în care în telefonul ei ar fi fost găsite și unele mesaje de amenințare care proveneau de la un bărbat și de la soția acestuia, Inspectoratul de Poliție din Tulcea a trimis experți criminaliști ca să refacă cercetarea la locul tragediei.

Sorin Negru, soțul Florentinei: „Am vorbit cu domnul care se ocupa și i-am spus: „am și eu o întrebare, de ce nu ați fost în momentul în care a fost, căci totul s-a terminat într-o oră, ați băgat-o în sac și ați plecat.” Zice: „nu am fost chemați”. A zis foarte clar că nu au fost chemați.”

Avocatul soțului Florentinei: „Este cam tardivă refacerea anchetei. Am fost și eu la fața locului, urmele nu prea mai există, că s-a umblat, au fost persoane, a fost o înmormântare.”

Cristian Ion, avocat: „Imediat ar fi trebuit să fie efectuată o cercetare la fața locului potrivit 192 Cod Procedură Penală. Pe de altă parte, subliniez faptul că nu există termenul de refacere a cercetării la fața locului. În condițiile în care s-a apreciat că în acest sens să fie refăcută cercetarea la fața locului, această procedură nu se regăseşte în Codul de Procedură Penală.”

Cazul morții Florentinei Neagu este investigat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag. Dosarul vizează fapta de ucidere din culpă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?