Starețul Gigi Becali. Patronul FCSB și-a construit propria mănăstire, în Oltenia!

Starețul Gigi Becali. Patronul FCSB și-a construit propria mănăstire, în Oltenia!
Starețul Gigi Becali. Patronul FCSB și-a construit propria mănăstire, în Oltenia! / Sursa FOTO: https://www.prosport.ro
Publicat: 06/02/2021, 10:40

Gigi Becali alege calea mântuirii și vrea să se retragă la o mănăstire. Patronul FCSB și-a construit propriul lăcaș de cult în Oltenia, într-o zonă ferită de ochii curioșilor. Spune că nu își mai dorește să facă păcate și din acest motiv retragerea din viața publică reprezintă cea mai bună modalitate de vindecare a sufletului.

Și unde poți găsi mântuire dacă nu la o mănăstire? Însă, cum Gigi Becali este numai unul, latifundiarul din Pipera și-a demonstrat valoarea și acum.

Gigi Becali, mănăstire în munți. „Trebuie să mergi o oră pe potecă”

Astfel, decât să se retragă la un lăcaș de cult obișnuit, Becali a preferat să își construiască propria mănăstire. Departe de Capitală, de ispite, de meciurile de fotbal, de tentațiile vieții bucureștene. „Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, spune latifundiarul. „Viață publică, ai văzut ce înseamnă: păcate! Cum ies, cum trebuie să spun ceva… Ori trufie, ori mândrie, ori jignire… Nu mai vreau să fac păcate”, se plânge patronul liderului din Liga 1.

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali vorbește despre retragerea la mănăstire, o idee pe care a tot dezvoltat-o în ultimii ani, mai ales după desele vizite întreprinse pe Muntele Athos. Însă până să ia calea munților Olteniei, Becali are grijă să-și rezolve problemele curente. Mai întâi, cele cu justiția, căci miliardarul dorește reabilitarea juridică, în acest sens deschizând un proces în instanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase