Tânăr din Craiova, cercetat pentru furt după ce a alimentat la mai multe benzinării fără să plătească

Publicat: 09/11/2021, 19:02
Actualizat: 09/11/2021, 19:51

Un tânăr din Craiova, în vârstă de 21 de ani, este cercetat pentru furt, după ce ar fi alimentat în repetate rânduri la stațiile peco din județul Dolj și ar fi plecat fără să plătească.

El conducea un bolid de lux și a fost surprins de camerele video din mai multe benzinării când plec fără să achite contravaloarea carburantului. Culmea este că atitudinea lui nu a dat niciodată de bănuit, tocmai pentru că nu părea genul de client care să înșele respectivele societăți comerciale.

Tânărul a fost prins de poliţiştii Secției 2 Poliţie Craiova în urma unei acţiuni pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale.

În urma raziei, a fost depistat tânărul respectiv, pe care polițiștii îl bănuiesc că a alimentat autoturismul de cinci ori, în mai multe locații fără să plătească.

El a fost surprins pe camerele de supraveghere ale mai multor benzinării în timp ce alimenta, apoi se urca repede în mașină și demara în trombă, fără să plătească.

“În cadrul acţiunii desfăşurate, în baza unei informaţii obţinute de poliţişti, tânărul a fost depistat pe raza municipiului Craiova şi condus la sediul secţiei, pentru audieri. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în zilele de 29 octombrie şi 6 noiembrie a.c.,  tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism la două societăţi comerciale, din Craiova, unde ar fi alimentat, fără a achita contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu de  aproximativ 800 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Ancheta a scos la iveală faptul că același tânăr ar mai fi făcut exact același lucru și în alte părți: a furat carburant de la alte două societăţi comerciale, de pe raza comunei Melineşti, în același mod, în zilele de 26 şi 30 octombrie.

Prejudiciul creat a fost de aproximativ 800 de lei. Totodată, poliţiştii au stabilit că, la data de 24 octombrie a.c., cel în cauză ar fi alimentat autoturismul cu carburant în valoare de aproximativ 650 de lei, și de la o staţie din Coşoveni, după care ar fi părăsit locaţia, fără a achita contravaloarea carburantului.


Vă recomandăm și: