Topoloveni, 600 de ani de atestare documentară. Sărbătoare pe ritmuri rock, alături de Trooper, și lansarea imnului motocicliștilor din clubul Archangels MC Romania

Topoloveni, 600 de ani de atestare documentară. Sărbătoare pe ritmuri rock, alături de Trooper, și lansarea imnului motocicliștilor din clubul Archangels MC Romania
Topolveni, 600 de ani de atestare documentară | Foto - jurnaluldearges.ro
Publicat: 23/06/2021, 16:30
Actualizat: 23/06/2021, 16:56

Oraşul argeșean Topoloveni a sărbătorit pe ritmuri rock aniversarea a 600 de ani de atestare documentară (1421 – 2021), iar manifestările organizate cu prilejul acestei sărbători – având sprijinul autorităților locale – s-au bucurat de aprecieri unanime.

Această aniversare a orașului a coincis și cu ”Ziua Motocicletei”, iar atmosfera a fost una cu adevărat electrizantă. Rock, folclor, tradiții, preparate culinare specifice, dansuri, concerte, o paradă spectaculoasă și, nu în ultimul rând, prezența rockerilor de la Trooper și a membrilor clubului moto Archangels MC Romania (cei care, atunci când vorbesc despre Topoloveni, spun ”acasă”), club din care face parte chiar primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

”Mica comunitate din Argeșul de Poveste este de… Poveste! Pentru că oameni harnici fac lucrurile să se întâmple. Am fost alături de prietenii de la Archangels MC Romania, alături de tineri talentați, alături de artiști și am #făcutfrumosu împreună, în Argeșul de Poveste!”, s-a precizat pe pagina de Facebook a Primăriei Topoloveni.

Manifestările au debutat pe data de 17 iunie, atunci când a avut loc prima ediție a concursului ”Tinere Talente”, iar doua zi s-a desfășurat ”Colocviul bibliotecarilor la ceas aniversar”. Sâmbătă, pe data de 19 iunie, invitații au fost primiți la Primăria Topoloveni, având loc și o paradă, iar ulterior a fost lansată Monografia “Topoloveni – Argeș. Pași în timp”.

În aceeași zi a avut loc și o spectaculoasă paradă moto, protagoniștii fiind chiar membrii clubului Archangels MC Romania.

Archangels MC Romania, club moto din care face parte și primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă

Pe 20 iunie, cu ocazia acestei sărbători a orașului Topoloveni, s-a desfășurat și o competiție de fotbal la care au participat 8 echipe, dar a fost organizat și un târg care i-a atras pe vizitatori ca un magnet.

Cei prezenți s-au putut delecta ascultând Ansamblul Ciuleandra, dar și pe Ana Maria Iorgulescu, Sebi David, Georgeta Ungureanu, Cosmin Toma, Bianca Ștefan, Aura Toboșaru, Iustina Oprea, Dana Șerban, Denisa Pârvu.

Nu au lipsit nici soliștii orchestrei Doina Argeșului – Daniela Cernea, Valentin Grigorescu, Veronica Dinu, George Nedelea, Diana Călinescu, Grațian Bădescu, Lucica Baciu, Bogdan Oncioiu, Nicu Ion, Iuliana Muscalu -, dar nici Costică Gaciu și taraful din Iancu Jianu, pentru ca toate gusturile muzicale să fie satisfăcute.

Primarul Gheorghiță Boțârcă, motociclist înrăit încă din anii `70 și membru al Archangels MC Romania

Sâmbătă, 19 iunie, spectacolul a atins cele mai înalte cote la ”Zilele Topoloveniului”, fiindcă trupa ”Fără Vise” și rockerii de la Trooper au concertat pe scena special amenajată din Târgul Cârcinovului.

Câteva sute de rockeri și rockerițe – din cauză că numărul participanților a fost limitat, conform regulilor impuse de pandemia de coronavirus -, au dansat arzând calorii pe muzica rockerilor târgovișteni de la Trooper, aceștia fiind, de altfel, invitații speciali ai băieților din clubul de moto Archangels MC Romania, potrivit jurnaluldearges.ro.

Sursa foto – jurnaluldearges.ro

La finalul concertului a fost lansat și imnul motocicliștilor din clubul Archangels, acesta fiind primul imn compus de Trooper pentru un club moto din România, iar mai multe imagini de la ”Zilele Topoloveniului” pot fi urmărite AICI.

”Fraților, imnul Archangels MC România, compus și cântat de prietenii Trooper Romania, este de acum pe Youtube! Deloc întâmplător, urcat chiar de ziua mondială a motocicletei și la împlinirea a exact 600 de ani de atestare documentară a orașului Topoloveni, locul căruia îi spunem acasă! Probabil cea mai emoționantă reuniune de familie de până acum”, au scris motocicliștii de la Archangels MC Romania pe pagina de socializare.

Băieții de la Archangels au urcat pe scenă, la invitația Trooper, și au cântat imnul împreună. Primarul Gheorghiță Boțârcă, motociclist înrăit încă din anii 70 si membru de onoare al clubului, le-a oferit cadou băieților care au compus imnul proaspăta monografie a orașului, lansată de Zilele Topoloveniului, si câteva bunătăți reprezentând brandul localității, printre care magiunul și vinul de Boțârcani.

Trebuie precizat că la acest concert au participat președintele Consiliului Judetean, Ion Mînzînă, însoțit de vicepreședintele Adrian Bughiu, instituția condusă de aceștia fiind, de altfel, și partener oficial al ”Zilelor Topoloveniului”.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer