Un băiat de 12 ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce jefuia o benzinărie din Michigan. Copilul a tras cu arma faţa angajatei

Un băiat de 12 ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce jefuia o benzinărie din Michigan. Copilul a tras cu arma faţa angajatei
Sursa foto: Youtube/ABC7
Publicat: 06/06/2022, 18:08

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un băiat în vârstă de 12 ani jefuia o benzinărie din statul american Michigan. Copilul i-a cerut angajatei să-i dea toți banii din casa de marcat și a tras un foc de avertisment în fața femeii, folosind arma bunicului său.

Incidentul a avut loc într-o benzinărie din oraşul Hartford, în timp ce băiatul stătea la coadă. În imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere se vede cum băiatul astepta, cu mâna în rucsac, ca un client din faţa lui să plătească benzina. Când ajunge în faţa casierei, copilul scoate o armă de 9 mm din ghiozdan şi îi ordonă acesteia, pe un ton calm: „Pune banii în geantă!”

Inițial, femeia a crezut că băiatul glumeşte și că arma este una de jucărie, întrebându-l: „Vorbeşti serios?” Pentru a se asigura că este luat în serios, copilul a tras un foc de avertisment în tavan, apoi a îndreptat din nou arma spre angajată. Speriată, femeia a scos o pungă cu bani din seif şi i-a înmânat-o, rugându-l să iasă afară.

După ce au primit un apel de urgență în legătură cu jaful armat de la benzinăria Marathon de pe East Main Street, petrecut la doar un bloc distanță de secția de poliție, autoritățile l-au arestat pe băiat. Acesta a fost acuzat de tâlhărie şi agresiune, precum şi de posesia şi descărcarea unei arme de foc într-un spaţiu nepermis. Ulterior, copilul a fost adus în faţa juraţilor, la Tribunalul de Familie din Van Buren.

Polițiștii susţin că băiatul i-ar fi spus unui coleg de la şcoală despre planul pe care voia să-l pună în aplicare, odată ce a furat arma din seiful încuiat al bunicului său. Bunicul, care este, totodată, și tutorele legal al copilului, le-a spus polițiștilor că nu știa că nepotul său poate accesa seiful. În prezent, băiatul se află în arest la Centrul pentru minori din Allegan County și va rămâne acolo până la audieri, în cursul acestei luni, relatează Daily Mail.

Jessica, casiera magazinului a afirmat: „Credeam că este un copil, nici măcar nu credeam că are 10 ani. Părea mult prea calm. Am crezut că este o farsă până am auzit pistolul. O parte din mine a vrut să-l ia pe copil în brațe, pentru că are atât de multe probleme, însă este dificil să te simți prost atunci când a făcut un astfel de gest. Întotdeauna am considerat că dacă sunt jefuită, trebuie să predau banii, nicio sumă de bani nu merită să-mi sacrific viața”.

Polițiștii spun că, până în acest moment, băiatul nu oferit niciun motiv pentru care a comis jaful. Lt. Mike Prince din Hartford a declarat: „În fiecare zi văd ceva nou la acest job. Sunt ofițer de poliție cu normă întreagă de 38 de ani. Ceea ce m-a uimit cu adevărat este că nu a arătat nicio emoție. Ne-a spus că nu a făcut-o pentru bani. A spus că ar fi aruncat banii în canalizare. Nu ne-a dat nicio explicație”.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”