Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a ascunde cadavrul prietenei sale, după ce a mărturisit că a ucis-o

Un băiat de 16 ani a cerut ajutor pe Instagram pentru a ascunde cadavrul prietenei sale, după ce a mărturisit că a ucis-o
Joshua Cooper (16 ani) / FOTO: Bensalem Police Department
Publicat: 29/11/2022, 18:21
Actualizat: 29/11/2022, 18:27

Joshua Cooper, un băiat în vârstă de 16 ani, din Pennsylvania, SUA a mărturisit într-o conversație pe Instagram că a ucis o fată. Ulterior, polițiștii din Bensalem, Pennsylvania, au fost sunați de o adolescentă care i-a anunțat că a primit un apel video și mesaje de la Joshua Cooper în care acesta a spus că a ucis pe cineva și i-a cerut ajutorul pentru a ascunde cadavrul.

Când oamenii legii au ajuns la casa lui Cooper, acesta nu a fost găsit, descoperind doar cadavrul unei fete de 13 ani care a fost identificată de familie după bijuteriile pe care le purta. Potrivit polițiștilor, aceasta fusese împușcată cu o armă de „de calibru mare”.

Cooper a fost prins și arestat mai târziu, iar în timpul audierilor le-a spus polițiștilor că și-a petrecut după-amiaza împreună cu victima, acasă la el, urmărind împreună un serial Netflix. El a mai spus că avusese o relație cu fata respectivă și că totul „a fost un accident”.

Cooper le-a mai spus anchetatorilor că mai devreme, în acea zi, a deschis seiful în care tatăl lui își ținea arma. De asemenea, a mai spus că a sortat muniția și a reorganizat armele, însă mama lui a „încheiat” audierea înainte ca polițiștii să afle cursul evenimentelor.

Cooper este programat să fie prezentat în instanță pe 7 decembrie, potrivit CNN, care precizează că Bensalem este un oraș din comitatul Bucks, cu aproximativ 60.000 de locuitori, la o jumătate de oră de Philadelphia.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase