Un bărbat a intrat fără mască de protecţie într-un magazin și l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat

Un bărbat a intrat fără mască de protecţie într-un magazin și l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat
Un bărbat a intrat fără mască de protecţie într-un magazin și l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenţionat
Publicat: 18/03/2021, 14:33
Actualizat: 18/03/2021, 14:35

Un bărbat aflat într-un magazin din oraşul Tulcea l-a snopit în bătaie pe un tulcean care l-a atenţionat că nu poartă masca de protecție.

Jandarmii au fost chemaţi, miercuri seara, de către un bărbat, care a reclamat că este agresat de alţi doi bărbaţi pe strada Sabinelor din oraşul Tulcea.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat că a mers la cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul. În magazin, a observat un bărbat care nu purta masca de protecţie, astfel că i-a atras atenţia, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova.

La ieşirea din magazin, bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele în faţă. El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observaţii cu privire la mască şi de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bărbatul căruia i s-a atras atenţia în magazin cu privire la obligaţia de a purta masca de protecţie nu a fost găsit la faţa locului, însă jandarmii au mers la apartamentul indicat, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la faţa locului, şi victima.

Bărbatul reclamat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Femeie snopită în bătaie de soțul ei, pe stradă, în Telciu!

O tânără mamă a fost snopită în bătaie, în plină stradă, după ce s-a întors din Germania, de soțul ei, chiar după ce a ieșit din secția de poliție din Telciu, Bistrița-Năsăud.

Florentina, victima de 20 de ani, s-a întors în urmă cu trei săptămâni din Germania. Între ea și soțul ei, Cătălin, au apărut numeroase probleme și scandaluri și individul o amenința mereu la telefon.

Femeia a refuzat să meargă acasă, în Telciu, preferând să stea la nașa ei, în Năsăud.

„S-a temut să meargă acasă, pentru că a mai bătut-o”

„A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori”, a declarat nașa victimei pentru Bistrițeanul.ro.

Luni, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să meargă la secție, pentru a semna niște documente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase