Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce și-a bătut fosta iubită într-un coafor din Pitești

Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce și-a bătut fosta iubită într-un coafor din Pitești
Foto ilustrativ: Pexels.com
Publicat: 20/11/2022, 18:00
Actualizat: 20/11/2022, 18:03

Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce și-a bătut fosta iubită într-un coafor din Pitești. Scandalul ar fi început pe fondul unor discuții în contradictoriu, iar bărbatul de 35 de ani nu s-a mai controlat și a început să își lovească fosta iubită.

Încercând să o scape pe victimă de agresor, o altă tânără aflată în salon în momentul scandalului a fost și ea agresată. Poliția a intervenit de urgență, iar bărbatul violent a fost încătușat și dus la secție.

Agresorul a fosr reținut pentru 24 de ore.

Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce și-a bătut fosta iubită. Ce spune poliția

”În ziua de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență despre faptul că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale.
Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Pitești, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi agresat și pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, și ar fi amenințat cu acte de violență și provocarea de distrugeri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
După administrarea probatoriului, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, se arată în comunicatul emis de către poliție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase