Scandal într-o primărie din județul Botoșani. Viceprimarul susține că a fost bătut de un consilier, chiar în sediul instituției

Scandal într-o primărie din județul Botoșani. Viceprimarul susține că a fost bătut de un consilier, chiar în sediul instituției
Daniel Ripiceanu, viceprimarul comunei Călărași, din județul Botoșani / FOTO - Facebook
Publicat: 14/11/2022, 20:21
Actualizat: 14/11/2022, 20:31

Viceprimarul comunei Călărași din județul Botoșani, Daniel Ripiceanu, a depus plângere la Poliție, susținând că a fost înjurat, umilit și bătut de un consilier local, chiar în sediul Primăriei. Cel acuzat de viceprimar este Corneliu Vrajotis, consilier local și soț al primăriței din comună, Elena Vrajotis.

După incident, viceprimarul comunei Călărași a ajuns la Spitalul Județean din Botoșani, cu dureri de cap. Ulterior, el a depus și respectiva plângere la Poliție.

„Mi-a tras o palmă și apoi mi-a dat doi pumni. Dacă nu fugeam nu mai vorbeam acuma cu dumneavoastră”, a declarat viceprimarul Ripiceanu, pentru Adevărul.

Daniel Ripiceanu a fost numit viceprimar după alegerile locale din 2020, din partea PNL, același partid din care fac parte primărița și consilierul local Corneliu Vrajotis.

Neînțelegerile dintre cei doi politicieni au început în primăvara anului 2022, atunci când viceprimarul nu a mai vrut să semneze anumite documente, constatând o serie de nereguli în Primărie.

„Nu am vrut să fiu părtaș. Ei vor să scape de mine pentru că eu nu am mai vrut să fiu părtaș la ilegalitățile pe care le fac ei”, se apără viceprimarul.

De atunci, susține Daniel Ripiceanu, a început să fie jignit și marginalizat.

„Anterior, am mai fost scuipat, denigrat. Angajații se tem să și discute cu mine. Se tem să meargă și cu mine în mașină”, spune viceprimarul.

Însă, conflictul a degenerat joia trecută, când Corneliu Vrajotis a venit în biroul viceprimarului și a început să-i reproșeze că a discutat cu un consilier din opoziție. Viceprimarul a înregistrat convorbirea, iar în aceasta se aude cum alesul local îl jignește pe viceprimar.

„Uăi că…le, tu ai tupeul să mă minți în față, măi, nesimțitule, măi ordinarule, porcule? Te-ai dus la Broscoi? Tu te vinzi pentru așa ceva, nu-ți este rușine ?(…) Te-am pus vice că așa am vrut eu. Și care este recompensa ta față de mine? Băi, care-i recompensa ta față de mine? Uăi, boule, care-i recompensa ta?”, îi spune consilierul viceprimarului.

La urmă, pe înregistrare se aud bufnituri. Viceprimarul spune că în acel moment a fost atacat și lovit de către consilier și lovit, moment în care a dărâmat și un birou cu tot cu calculator.

Până în acest moment, primarul comunei Călărași nu și-a exprimat un punct de vedere cu privire la acest caz.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase