VIDEO | Un bărbat din Hunedoara a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a omorât un pui de câine

Publicat: 02/08/2022, 23:24
Actualizat: 02/08/2022, 23:27

Un bărbat de 49 de ani, din comuna hunedoreană Bănița, a fost reținut – marți – de polițiști după ce a omorât un câine de 6 săptămâni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, bărbatul a lovit un câine în vârstă de aproximativ 6 săptămâni de șinele de cale ferată, provocându-i leziuni la nivelul cutiei craniene și vertebrelor cervicale.

În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul a fost aruncat de bărbat pe copertina unei clădiri din stația CFR Merișor, potrivit Mediafax.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de Parchet pentru a dispune luarea măsurilor legale ce se impun.

FOTO & VIDEO – IPJ Hunedoara

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult