Un bărbat din Ocna Mureș și-a asmuțit câinii asupra unui localnic pe care nu îl cunoștea. Stăpânul lor nu se află la prima faptă de acest gen

Un bărbat din Ocna Mureș și-a asmuțit câinii asupra unui localnic pe care nu îl cunoștea. Stăpânul lor nu se află la prima faptă de acest gen
FOTO - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 18/02/2022, 00:30
Actualizat: 18/02/2022, 00:36

Un bărbat din Ocna Mureș a fost atacat de doi câini, miercuri, aceștia fiind asmuțiți de stăpânul lor. Proprietarul celor doi câini a fost reținut de poliție, iar animalele au fost duse într-un adăpost de animale.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat în fața magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud pentru măsuri legale care se impun.

Victima a suferit mai multe răni fost mușcată de coapsă și va avea nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Atacul a avut loc în fața unui local de jocuri de noroc, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„La data de 16 februarie 2022, polițiștii din Ocna Mureș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat pentru loviri sau alte violențe și neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 16 februarie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureș, împreună cu cei doi câini ai săi, i-ar fi asmuțit asupra unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Ocna Mureș, împrejurare în care acesta a fost mușcat de gamba piciorului. Potrivit concluziilor medico-legale, bărbatul are nevoie, pentru vindecare, de 12- 14 zile de îngriji medicale”, informează IPJ Alba, prin intermediul unui comunicat, citat de alba24.ro.

Stăpânul câinilor nu se află la prima abatere

Stăpânul câinilor a mai fost cercetat și anul trecut, în luna decembrie, după ce animalele sale au mușcat un bărbat de 52 de ani. Și atunci ar fi fost vorba de o asmuțire.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase