VIDEO | Un copil de 4 ani din Vaslui s-a electrocutat, după ce a atins un cablu al unei instalații electrice improvizate. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD

Publicat: 27/09/2022, 16:42

Un copil de 4 ani din comuna vasluiană Dragomirești s-a electrocutat, marți după-amiază, după ce a atins un cablu al unei instalații electrice improvizate. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, el a fost preluat cu un elicopter SMURD și transportat la un spital din Iași.

Echipajul medical sosit la fața locului au găsit copilul conștient, stabil hemodinamic și cooperant. Victima avea o arsură cu puncte de intrare/ieșire (a curentului electric) la nivelul mâinii.

FOTO – ISU Vaslui

Victima a primit primul ajutor la fața locului, apoi a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Iași.

Din declarațiile părinților există posibilitatea ca minorul să fi atins cu palma un conductor de la o instalație electrică improvizată.

FOTO & VIDEO – ISU Vaslui

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase