Un copil de șase ani din localitatea Sângeorz-Băi a murit după ce a fost lovit de o mașină

Un copil de șase ani din localitatea Sângeorz-Băi a murit după ce a fost lovit de o mașină
Un copil de șase ani din localitatea Sângeorz-Băi a murit după ce a fost lovit de o mașină/FOTO: RaedArafat
Publicat: 23/12/2021, 19:26

Un copil de șase ani care a pătruns pe partea carosabilă a unui drum din Bistriţa a fost accidentat mortal de un șofer de 33 de ani.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, echipajul de terapie intensiva mobila și elicopterul SMURD intervin în orașul Sangeorz Bai unde un copil in vârstă de aproximativ șase ani a fost accidentat de un autovehicul.

Echipajul de prim ajutor a preluat copilul aflat în stare de inconștiență și a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD.

Din primele informații, băiețelul de șase ani care prezenta politraumatisme craniene și faciale a intrat in stop cardiorespirator.

La locul accidentului au ajuns echipajul cu medic de pe terapia intensiva SMURD și un elicopter care a aterizat pe DN 17D.

Din păcate, organismul băiețelului nu a răspunsul manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul întâlnirii echipajelor alocate.

Şoferul a implicat în accident fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Organele de anchetă continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase