Un cuplu a fost împușcat lângă un hotel din Insula Corfu. Făptașul s-a sinucis

Un cuplu a fost împușcat lângă un hotel din Insula Corfu. Făptașul s-a sinucis
Publicat: 06/06/2021, 15:43
Actualizat: 06/06/2021, 17:27

Doi oameni au fost împușcați și uciși duminică lângă un hotel de pe insula Corfu din stațiunea greacă, au spus polițiștii.

Un bărbat a împușcat un grec și apoi și-a luat viața cu aceeași armă. Victima a murit pe loc, soția sa a fost transferată grav rănită la spital, dar medicii nu au putut să o salveze.

Agenția de știri de stat ANA a raportat că un localnic în vârstă de 60 de ani a ucis un bărbat și o femeie, în timpul unei dispute. Potrivit unei surse din poliție, citată de presa locală, una dintre victime era un grec care locuia în Franța.

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)”. „Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, a transmis AFP.

Un martor ocular a declarat telefonic pentru AFP că un grec i-a împușcat pe cei doi înainte de a se sinucide în stațiunea de coastă Dasia.

„Cele două victime au cedat și trăgătorul s-a sinucis”, a spus el sub condiția anonimatului.

Cuplul locuia pe insulă în ultimii ani. Făptuitorul și victimele erau vecini.

Conform stratmediacorfu, femeia era proprietarul casei pe care o închiriase făptuitorului, care îi datora plata chiriei pe parcursul mai multor luni.

Una dintre victime a fost un grec care locuia în Franța, a declarat sursa poliției.

 A patra crimă prin împușcare

Nu au fost raportate răni în rândul locuitorilor hotelului.

Trebuie remarcat faptul că aceasta a fost a patra crimă prin împușcare în ultimele zile într-o țară în care deținerea de arme este ilegală.

Joi, un bărbat și-a împușcat fosta soție în Agia Varvara, Atena, iar vineri un frate și-a împușcat fratele în Kifisia, tot în Atena. Un bărbat din muntele Nafpaktia  și-a rănit vecinul, crezând că și-a ucis pisica cu o săptămână mai devreme.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase