Un fost consilier local din Brașov a fost dat dispărut. Familia a sesizat poliția după ce acesta nu a revenit de la o întâlnire și n-a mai putut fi contactat

Un fost consilier local din Brașov a fost dat dispărut. Familia a sesizat poliția după ce acesta nu a revenit de la o întâlnire și n-a mai putut fi contactat
Sursa FOTO: brasov.net
Publicat: 14/10/2021, 16:50

Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani a plecat de la domiciliul său din Brașov și nu a mai venit până în prezent. Este vorba despre Constantin Chicuș, fost consilier local, instructor sportiv și arbitru de handbal.

Conform familiei, acesta ar fi plecat de acasă, miercuri, în jurul orei 16.00, urmând a se întâlni în zona gării Brașov cu un cunoscut. Acesta nu s-a mai întors la domiciliu și nu mai poate fi contactat de familie.

Autoritățile, familia și prietenii îl caută. Constantin Chicuș are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis.

Surse apropiate de familiei au declarat pentru presa locală că bărbatul ar fi plecat ieri spre gara Brașov unde urma să se întâlnească cu un prieten de la care ar fi trebuit să ia niște bani. Apoi urma să se vadă cu o altă persoană în centrul orașului, dar nu a mai ajuns la a doua întâlnire. Cei care îl cunosc pe Chicuș spun că politicianul ar fi avut datorii mari la cămătari, dar și la bănci, potrivit brasov.net.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării, se știe doar că bărbatul are asupra sa telefon mobil și acte de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase