VIDEO – Un fost primar din Mehedinți, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit împușcat în bucătăria casei sale. „Toată lumea te iubea. Aș da orice să vii înapoi la noi”/ Primele ipoteze ale anchetei

Publicat: 02/09/2022, 09:39
Actualizat: 02/09/2022, 10:31

Un fost primar al comunei Husnicioara, județul Mehedinți, a fost găsit împușcat în bucătăria casei sale. Din primele date, el s-a sinucis cu o armă de vânătoare.

Poliția din Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, joi seară, de către un bărbat de 43 de ani, că l-a găsit pe cumnatul său mort în locuința sa din comuna Husnicioara.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul decedat, Claudiu Rujoi, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații.

Cum a fost găsit

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse locale, este vorba despre fostul primar al comunei Husnicioara din perioada 2012 – 2016, scrie Mediafax.

„Aș da orice să vii înapoi la noi”

„Fratele meu, Claudiu Rujoi, ne-ai distrus! Ne mândream cu tine, toată lumea te iubea și te respecta! Aș da orice să vii înapoi la noi, frumosul nostru”, a scris sora lui, pe Facebook.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase