Un nou deces în lumea muzicii. Darryl Hunt, basistul trupei The Pogues, a murit la vârsta de 72 de ani

Un nou deces în lumea muzicii. Darryl Hunt, basistul trupei The Pogues, a murit la vârsta de 72 de ani
Darryl Hunt, basistul trupei The Pogues, a murit / Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 10/08/2022, 10:55
Actualizat: 10/08/2022, 11:06

Un nou deces cutremură lumea muzicii. Artistul britanic Darryl Hunt, basist al trupei The Pogues, a murit la vârsta de 72 de ani, a anunţat formaţia de punk folk celtic.

„Suntem întristaţi dincolo de cuvinte. Darryl al nostru a decedat ieri după-amiază la Londra”, au anunţat membrii trupei The Pogues pe contul lor de Twitter.

Totodată, solistul trupei The Pogues, Shane MacGowan, a ținut să-i aducă un ultim omagiu colegului său de trupă.

„Îmi pare foarte rău că Darryl a murit, a fost un tip foarte bun, un prieten şi un basist grozav”, a scris el pe Twitter.

Născut la Christchurch, în sud-vestul Angliei, pe 4 mai 1950, Darryl Hunt a studiat artele plastice la Nottingham School of Art şi a cântat în trupa de pub rock Plummet Airlines înainte de a forma trupa punk The Favourites.

În septembrie 1986, el s-a alăturat celor de la The Pogues ca basist, după ce a lucrat pentru ei ca tehnician.

Hunt a cântat pentru prima dată cu trupa pe albumul „If I Should Fall From Grace With God” din 1988 şi a continuat să cânte alături de membrii acesteia până la ultimul lor album, „Pogue Mahone”, în 1996, informează AFP, conform Agerpres.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult