Un polițist din Suceava, băut la volan, a lovit două persoane, apoi a părăsit locul faptei! Ce pedeapsă s-a dispus împotriva lui

Un polițist din Suceava, băut la volan, a lovit două persoane, apoi a părăsit locul faptei! Ce pedeapsă s-a dispus împotriva lui
Publicat: 14/12/2020, 17:32

Un agent de poliţie din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore, luni, după ce a accidentat două persoane în timp ce conducea băut, apoi a părăsit locul faptei!

Pe date de 20 noiembrie, un procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a sesizat din oficiu cu privire săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Pe 11 decembrie, prin ordonanţa procurorului s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de agentul de poliţie N.B. din cadrul IPJ Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, notează Agerpres.

A plecat băut de la sediul Poliției

Potrivit sursei citate, în cauză există suspiciunea rezonabilă că pe 20 noiembrie, în jurul orei 18,15, suspectul N.B., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat la volanul unui autoturism cu intenţia de a se deplasa la domiciliu, respectiv la sediul Postului de Poliţie unde îşi desfăşoară activitatea, iar înainte de a ajunge la imobilul unde locuieşte, pe DJ 291A, a surprins pe partea carosabilă persoanele A.V. şi A.M., pe care le-a accidentat şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, parcând autoturismul avariat în curtea Postului de Poliţie.

Procurorul va cere arestarea agentului

Procurorul a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, începând cu 14 decembrie, ora 13,30, urmând ca pe 15 decembrie să se dispună în continuare o măsură preventivă privativă sau restrictivă de libertate.