Un tânăr care gonea cu aproape 300 de kilometri la oră la volanul unui Audi, pe o autostradă din Italia, şi-a filmat moartea pe internet

Un tânăr care gonea cu aproape 300 de kilometri la oră la volanul unui Audi, pe o autostradă din Italia, şi-a filmat moartea pe internet
Publicat: 05/08/2022, 18:47
Actualizat: 06/08/2022, 18:59

Un tânăr care gonea la volanul unui Audi şi-a filmat moartea pe internet. Făcea live în momentul în care maşina s-a răsturnat pe o autostradă din Italia.

Teribilismul i-a adus moartea, luna trecută, unui tânăr italian aflat la volanul unui Audi. Nicholas a murit în timp ce gonea cu 293 de kilometri la oră pe autostradă. În dreapta se afla un prieten care a filmat întreg momentul, inclusv impactul, în timpul unei transmisiuni live pe Facebook.

Înainte de accident tânărul se mai filmase conducând cu viteză ameţitoare şi era cunoscut ca un iubitor de adrenalină. Cinci luni mai târziu, teribilismul l-a costat viața, scrie La Repubblica.

A gonit pe autostradă în autoturismul marca Audi R8, cu o viteză de 293 de kilometri pe oră. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului şi a lovit balustrada de pe marginea autostrăzii apoi s-a răsturnat.

Şoferul a fost aruncat din autoturism în urma impactului şi a murit pe loc. Prietenul care se afla pe scaunul pasagerului a fost şi el rănit grav şi transportat de urgenţă la clinica Tor Vergata.

Cumplita tragedie a avut loc chiar în timp ce tinerii filmau și transmiteau live pe Facebook cursa nebună. Pe imagini se observă cum prietenul şoferului filmează indicatorul electronic al kilometrajului, apoi mașina se răstoarnă într-un zgomot asurzitor și filmarea se întrerupe brusc.