Unul din patronii clubului Colectiv, care a primit 11 ani și 8 luni de închisoare, a dispărut de la domiciliu

Unul din patronii clubului Colectiv, care a primit 11 ani și 8 luni de închisoare, a dispărut de la domiciliu
Publicat: 12/05/2022, 19:38
Actualizat: 12/05/2022, 19:56

Alin George Anăstăsescu, unul dintre patronii clubului Colectiv care a fost joi condamnat la 11 ani și opt luni de închisoare, fiind și cea mai aspră pedeapsă primită a dispărut de la domiciliu.

Polițiștii s-au deplasat la adresa de domiciliu a acestuia însă acolo au găsit-o doar pe mama acestuia care a declarat că nu știe unde este fiul său și nici nu a putut oferi informații despre un alt loc unde acesta s-ar putea afla.

Anăstăsescu mai are la dispoziție câteva ore de a se preda de bunăvoie la cea mai apropiată secție de poliție.

Joi s-a dat verdictul final în cazul dosarului Colectiv

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Pedeapsa inițială era de 8 ani și 6 luni.

Costin Mincu a primit 8 ani de închisoare, în timp ce Paul Gancea are o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Cei doi primiseră, inițial, 11 ani și 8 luni de închisoare.

Pirotehniştii Marian Moise şi Viorel Zaharia au fost condamnaţi la 6 ani şi 10 luni. Cristian Mihai Niţă, directorul firmei de artificii, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni. Antonina Radu, pompier al ISU Bucureşti, a primit 8 ani şi 6 luni de închisoare. Pompierul George Petrică Matei are de executat 8 ani și 8 luni.

Fostele angajate ale Primăriei Sectorului 4, Aurelia Iofciu și Larisa Luminita Ganea au fost achitate, după ce, în primă instanță au fost condamnate la 8 ani, respectiv 7 ani.